Menu .

Contact .

Kruisboog 42 3905
TG Veenendaal Nederland

T +31 (0)318 58 28 28
E info@rr-wfm.com

Digitaal solliciteren bij een grote retailorganisatie

Opdracht

De gemiddelde winkel heeft tussen de 60 en 400 werknemers. Echter is het verloop hoog. Elke week gaan er mensen uit dienst en worden er nieuwe mensen aangenomen. In de winkels zijn de marges krap en daarom willen ze minimale tijd besteden aan handmatige werk rondom sollicitaties. Wij van R&R willen daar graag een handje bij helpen door het solliciteren grotendeels digitaal te laten gaan!

Hoe makkelijk zou het zijn als er tijd bespaard kan worden doordat een sollicitant een standaard sollicitatieformulier invult en deze gegevens automatisch verwerkt worden.

De opdracht is hoe je R&R WFM kan inzetten tijdens het digitaal solliciteren. Wellicht denk jij aan het automatisch terugkoppeling geven aan een sollicitant of heb jij hele andere ideeën.

We willen alle aangesloten winkels de mogelijkheid bieden om digitaal te solliciteren, maar is dit mogelijk en wat zijn de functionaliteiten dan? Jij kan jezelf bewijzen middels een Proof of Concept. Wij dagen je graag uit.

Mocht je inhoudelijk vragen hebben over de opdracht dan kun je terecht bij Evert Hazenoot (Manager Product Ontwikkeling) via 06-46363411 of mail naar evert.hazenoot@rr-wfm.com.

Terug naar overzicht

Solliciteer direct

Leuk dat je wil solliciteren bij R&R. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.
Upload documenten