Menu .

Contact .

Kruisboog 42 3905
TG Veenendaal Nederland

T +31 (0)318 58 28 28
E info@rr-wfm.com

On-demand omgevingen in de cloud

Studeer jij Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Zie jij jezelf al onderzoek doen naar een ideale uitrol-applicatie, die je uiteindelijk in een schaduwomgeving zelf gaat realiseren? Wil je dit alles doen voor R&R, marktleider in Workforce Management oplossingen in de retail? Lees dan snel verder!

Meer informatie

Bij R&R werken we sinds een aantal jaren volgens het principe van continuous delivery. Dat betekent dat we steeds sneller software ontwikkelen. De software moet uiteraard ook getest worden, wat nu gebeurt op een 14-tal test omgevingen die reeds geconfigureerd zijn.

Die 14 omgevingen draaien echter allemaal op dezelfde machines, wat de nodige uitdagingen oplevert om de isolatie van om omgevingen te blijven garanderen.

Daarnaast is het inrichten van een nieuwe omgeving een omvangrijke taak met veel handmatige stappen, waardoor dit praktisch niet gebeurt.

Opdracht

R&R is op zoek naar een enthousiaste student die wil afstuderen met een uitdagende afstudeeropdracht. Deze bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De opdracht is om te onderzoeken welke cloud provider het beste bij ons past om een omgeving geautomatiseerd en on-demand te kunnen klaarzetten;
  • Geef hierbij aan wat de implicaties zijn als het gaat om security, privacy en kosten;
  • Toon via een PoC aan dat dit mogelijk is.

Mocht je inhoudelijk vragen hebben over de opdracht dan kun je terecht bij Evert Hazenoot (Manager Product Ontwikkeling) via 06-46363411 of mail naar evert.hazenoot@rr-wfm.com.

Terug naar overzicht

Solliciteer direct

Leuk dat je wil solliciteren bij R&R. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.
Upload documenten