Menu .

Contact .

Kruisboog 42 3905
TG Veenendaal Nederland

T +31 (0)318 58 28 28
E info@rr-wfm.com

Slimme data interpretatie

Opdracht

Hoewel R&R WFM nu op een grote hoeveelheid aan gerealiseerde data zit, heeft deze data niet allemaal hetzelfde aggregatieniveau waardoor het niet mogelijk is hier verbanden in te onderkennen.

Zo worden de klantenaantallen, productaantallen en gerealiseerde omzetten op zogeheten “normclusters” geregistreerd en worden de gerealiseerde uren per afdeling geregistreerd. Elke afdeling bestaat dan weer uit één of meer normclusters. Hoewel alle data ‘eenvoudig’ naar afdelingen geaggregeerd kan worden is het verband op het oog niet te onderkennen.

Als afstudeerder ga je aan de slag om op basis van drie jaar historie van zo’n 200 winkels de formule te vinden om de op afdeling geregistreerde uren uit te splitsen over de onderliggende normclusters.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van R&R verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij R&R alle ruimte voor!

Mocht je inhoudelijk vragen hebben over de opdracht dan kun je terecht bij Evert Hazenoot (Manager Product Ontwikkeling) via 06-46363411 of mail naar evert.hazenoot@rr-wfm.com.

Terug naar overzicht

Solliciteer direct

Leuk dat je wil solliciteren bij R&R. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.
Upload documenten