Menu .

Contact .

Kruisboog 42 3905
TG Veenendaal Nederland

T +31 (0)318 58 28 28
E info@rr-wfm.com

Vertaalmechanisme met context

Meer informatie

R&R bouwt een cloud applicatie voor de retail. Inmiddels zijn we ook in andere landen actief waardoor multilanguage een belangrijk aspect van de applicatie is geworden. In R&R is de gehele front-end vertaalbaar.

In de praktijk vertaald een Duitse collega de teksten voor de Duitse markt. Voor hem/haar is moeilijk te zien waar een specifiek label voor wordt gebruikt. Om die reden zijn we op zoek naar een handig vertaalmechanisme.

Wij hopen op die manier nog sneller een nieuwe markt te kunnen betreden.

Opdracht

R&R is op zoek naar een enthousiaste student die wil afstuderen met een uitdagende afstudeeropdracht:

  • Kun je een handige vertaalomgeving maken waarin je als vertaler de context krijgt te zien van het label wat je vertaald? Laat in de front-end zien waar het label gebruikt wordt zodat voor de vertaler de context duidelijk wordt.
  • Doe onderzoek naar welke mechanismes mogelijk zijn en werk een proof of concept uit! Idealiter willen we de applicatie met dit mechanisme aan een vertaler kunnen aanbieden zodat we snel een nieuwe markt kunnen betreden.

Mocht je inhoudelijk vragen hebben over de opdracht dan kun je terecht bij Evert Hazenoot (Manager Product Ontwikkeling) via 06-46363411 of mail naar evert.hazenoot@rr-wfm.com.

Terug naar overzicht

Solliciteer direct

Leuk dat je wil solliciteren bij R&R. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.
Upload documenten