Menu .

Contact .

Kruisboog 42 3905
TG Veenendaal Nederland

T +31 (0)318 58 28 28
E info@rr-wfm.com

Voorspel afwijkende winkelprognoses met big data

Opdracht

Het zonnetje schijnt en het is echt tijd voor een heerlijke BBQ! Je gaat snel naar de supermarkt om spareribs en stokbrood te scoren. Helaas, alles is al op, want er waren al meer mensen met dit idee geweest. Vervolgens gooi je maar wat andere producten in je mandje. Eenmaal klaar sta je in een gigantische wachtrij en dat betekent later barbecuen. Gelijk vraag je je af of dit niet beter kan.

Met jouw hulp kan dit zeker beter. Wij zijn op zoek naar jou als je passie hebt voor algoritmen en dit graag wilt koppelen aan weerprognoses. Zo kun jij voorkomen dat je nog misgrijpt naar spareribs en stokbrood, omdat er medewerkers zijn die de vakken aan het aanvullen zijn en stokbrood graag voor je afbakken bij mooi weer.

Wij hebben de data en jij de uitdagende opdracht om te onderzoeken waar door middel van jouw algoritmen aan de hand van het weer verbeteringen mogelijk zijn. Je kan hiervoor gebruik maken van al gemaakte winkelprognoses. Zoek uit wat voor gevolgen dit heeft voor de winkelprognose die we maken. Bewijs jouw uitkomsten door een Proof of Concept te ontwikkelen.

Mocht je inhoudelijk vragen hebben over de opdracht dan kun je terecht bij Evert Hazenoot (Manager Product Ontwikkeling) via 06-46363411 of mail naar evert.hazenoot@rr-wfm.com.

Terug naar overzicht

Solliciteer direct

Leuk dat je wil solliciteren bij R&R. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.
Upload documenten