Contact

Heb je een uitdaging op het gebied van workforce management, wil je meer weten over R&R of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Via onderstaande contactgegevens kom je rechtstreeks in contact met een van onze afdelingen.

Telefoon

Adres

 • De Smalle Zijde 39
 • 3903 LM Veenendaal
 • Nederland

Email

Contactformulier

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Toestemming

Meestgestelde vragen R&R Job App

Hieronder vind je onze top 5 meestgestelde vragen over de R&R Job App. Wellicht staat jouw vraag en antwoord hier ook tussen.

 • Ik ben mijn e-mail kwijt om de R&R Job App te activeren. Hoe kan ik de app nu activeren?

  Je manager kan jou een nieuwe e-mail sturen met een nieuw wachtwoord.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

  Klik in het R&R Job App loginscherm op ‘wachtwoord vergeten?’. Vul hier je gebruikersnaam in om een nieuw wachtwoord via e-mail te ontvangen. Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je de eerste keer ingelogd hebt.

 • Ik kies voor ‘wachtwoord vergeten’ maar ontvang geen e-mail om het wachtwoord te resetten.

  De oorzaak ligt bij welke standaardbrowser je ingesteld hebt op je telefoon. wij adviseren om Google Chrome in te stellen als standaardbrowser.

  Zie onderstaande link hoe je dat moet doen. Mocht je Google Chrome al wel ingesteld hebben staan als standaardbrowser, zorg ervoor dat je de laatste versie op je telefoon hebt staan.

  Chrome instellen als je standaardbrowser

 • De R&R Job App herkent mijn nieuwe e-mailadres niet als ik wil inloggen.

  Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je in R&R geregistreerd stond op het moment dat je de uitnodigingsmail hebt ontvangen. Als je niet meer weet welk e-mailadres dat is kun je je manager vragen om je opnieuw een uitnodiging te versturen.

 • Wat is mijn gebruikersnaam voor de R&R Job App?

  Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarop je de de uitnodigingsmail hebt ontvangen. Dit is het e-mailadres wat in R&R bekend is of was. Heb je inmiddels een ander e-mailadres? Dan is nog steeds het e-mailadres waarmee je de eerste keer hebt ingelogd, je gebruikersnaam.

Alles wat je moet weten over WFM in 2022

Download whitepaper WFM 2023