Contact

Heb je een uitdaging op het gebied van workforce management, wil je meer weten over R&R of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Via onderstaande contactgegevens kom je rechtstreeks in contact met een van onze afdelingen.

Telefoon

Adres

 • De Smalle Zijde 39
 • 3903 LM Veenendaal
 • Nederland

Email

Contactformulier

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Meest gestelde vragen R&R Job App

 • Voor welke versies van iOS en Android is de R&R Job App geschikt?

  De R&R Job App kan gebruikt worden vanaf iOS 14 en latere versies en vanaf Android 8 en latere versies.
  Zorg ervoor dat je telefoon (OS) en je apps altijd up to date zijn.

 • Ik krijg bij het aanmelden de foutmelding “Webpagina niet beschikbaar”, hoe los ik dit op?

  Wij adviseren om Google Chrome in te stellen als standaardbrowser op je telefoon. Klik hier voor een uitleg hoe je dat moet doen. Mocht je Google Chrome al wel ingesteld hebben staan als standaardbrowser, zorg ervoor dat je de laatste versie op je telefoon hebt staan.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

  Klik in het R&R Job App loginscherm op ‘wachtwoord vergeten?’. Vul hier je gebruikersnaam in om een nieuw wachtwoord via e-mail te ontvangen. Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je de eerste keer ingelogd hebt.

 • Wat is mijn gebruikersnaam voor de R&R Job App?

  Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarop je de de uitnodigingsmail hebt ontvangen. Dit is het e-mailadres wat in R&R bekend is of was. Heb je inmiddels een ander e-mailadres? Dan is nog steeds het e-mailadres waarmee je de eerste keer hebt ingelogd, je gebruikersnaam.

  Als je niet meer weet welk e-mailadres dat is kun je je manager vragen om je opnieuw een uitnodiging te versturen.

 • Ik kies voor ‘wachtwoord vergeten’ maar ontvang geen e-mail om het wachtwoord te resetten.

  Mogelijk is de e-mail in je spam/junk-folder terecht gekomen. Bij een Gmail account is de spam folder in veel gevallen een “verborgen” map. Gebruik in Gmail in de zoekfunctie de zoekactie “label:spam jobapp”. Hierna zal de e-mail waarschijnlijk naar voren komen.

  Heb je recent een nieuw e-mailadres aangemaakt? De e-mail van ‘wachtwoord vergeten’ wordt verstuurd naar het e-mailadres waar je de uitnodiging van de R&R job app op hebt ontvangen. Dat kan een ander e-mailadres zijn dan je huidige e-mailadres.

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips