Slimme WFM software die werkt

Wij zijn R&R en wij maken slim én mensgericht plannen mogelijk. Met R&R plan je jouw mensen op juiste plek, op het juiste moment en tegen de juiste kosten.

Zo plan je mensen makkelijker, efficiënter en zorg je voor meer productiviteit. Maar bovenal voor meer werkplezier. Wij helpen retail en food organisaties in het behalen van hun doelstellingen door het bieden van inzicht en grip op productiviteit, loonkosten en medewerkerstevredenheid.

Organisatie en cultuur

R&R ontwikkelt en levert software en diensten voor workforce management (WFM). We zijn een organisatie bestaande uit ongeveer 50 gekwalificeerde en ervaren professionals, die zich dagelijks met veel enthousiasme en energie inzetten voor het succes van onze klanten en hun medewerkers. Een transparant bedrijf, waarin kennis en ideeën worden gedeeld, en waar we innovatie en creativiteit stimuleren. Dit is altijd gericht op verdere (persoonlijke) ontwikkeling en verbetering.

R&R is onderdeel van Info Support International Group, een toonaangevende, internationale IT -organisatie met meer dan 650 medewerkers.

R&R-over ons

Over R&R

Enkele feiten en cijfers

Kernwaarden

Hogere medewerkerstevredenheid en betere klantbeleving

Het is ons doel om jouw organisatie vanuit een strategisch partnerschap in staat te stellen om het volledige planningsproces op een eenvoudige en prettige manier te organiseren. Hiermee creëer je binding, draagvlak, transparantie, en duidelijkheid voor medewerkers én managers.

 

Dit leidt tot een hogere medewerkerstevredenheid en een betere klantbeleving. We committeren ons aan het resultaat en succes van onze klanten en hun medewerkers. Dus laten we samen slimmer en meer mensgericht plannen.

We investeren continu in onze software, mensen en diensten.

R&R - over ons
R&R - over ons
R&R - over ons
Junior software developer R&R
Support Specialist

We zoeken altijd getalenteerde mensen. Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk vacatures
BC Certified logo_ISO 27001-2022

Informatieveiligheid: ISO 27001:2022

Naar mate technologie en informatie een steeds belangrijkere rol spelen voor mensen en organisaties wordt ook de veiligheid van informatie van toenemend belang. Daarom zien we binnen R&R WFM-informatieveiligheid als een van onze topprioriteiten en committeren onszelf aan een strak beleid voor informatiebeveiliging. We zijn dan ook voor ons volledige bedrijf en alle activiteiten ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging die een continu bewustzijn van naleving de regels en processen vereist.

Wij zijn trots op onze klanten en samenwerkingen

AH-logo
Jumbo logo
PLUS logo
ALDI
Edeka logo

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips