Informatieveiligheid / ISO27001:2022

R&R

Naar mate technologie en informatie een steeds belangrijkere rol spelen voor mensen en organisaties wordt ook de veiligheid van informatie van toenemend belang. Het risico en de dreiging van cyberaanvallen en datalekken wordt steeds groter. Daarom zien we binnen R&R WFM informatieveiligheid als één van onze topprioriteiten. We committeren onszelf dan ook aan een strak beleid voor informatiebeveiliging.

R&R is gecertificeerd volgens de ISO27001:2022 norm. Volgens NEN (Nederlands Normalisatie Instituut, nationaal orgaan dat ISO-standaarden ontwikkelt en in beheer heeft) voldoen bedrijven met de ISO27001:2022 certificering aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Hiermee tonen we aan dat de organisatie informatiebeveiliging serieus neemt en over de hele breedte van organisatie veilig en integer omgaat met (gevoelige) informatie.

ISO27001:2022 is dé norm voor informatie beveiliging

ISO27001:2022 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe procesmatig met het beveiligen van informatie kan worden omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak. (Bron: https://www.nen.nl/ict/cyber-privacy/informatiebeveiliging)

Klaar voor de toekomst

Met het behalen van de ISO27001:2022 certificering laten we zien dat we onze informatiebeveiliging goed op orde hebben en dat we daarmee een aantoonbaar betrouwbare partner voor onze klanten zijn. Nu en in de toekomst. Want de ISO-norm vereist niet alleen een eenmalige audit, maar een continu bewustzijn en naleving van de regels en processen. Voor een optimale veiligheid van informatie. Natuurlijk vinden er ook periodieke controles en nieuwe audits plaats om de informatiebeveiliging te evalueren en te allen tijde op een optimaal niveau te houden.

Responsible Disclosure

Bij R&R vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Als jij een zwakke plek in één van onze systemen hebt gevonden dan horen wij dit graag zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Wij willen graag met jou samenwerken om onze klanten en onze systemen beter te kunnen beschermen.

Lees hier meer over responsible disclosure en hoe we graag met jou willen samenwerken om onze systemen zo optimaal mogelijk te beschermen.

Extra informatie over informatieveiligheid en ISO 27001:2022

Op aanvraag kunnen we aanvullende informatie leveren over ons informatiebeveiligingsbeleid en ISO27001:2022. Denk aan het certificaat en de verklaring van toepassselijkheid. Neem contact op met de R&R servicedesk of je accountmanager voor meer informatie.

Workforce Management en informatieveiligheid

Heeft jouw organisatie uitdagingen op het gebied van loonkosten, productiviteit, planning en/of het inplannen volgens wet- en regelgeving? Of zijn er vraagstukken op het gebied van workforce management en informatieveiligheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij vertellen je graag hoe onze WFM-software en diensten bijdragen aan het slimmer plannen van personeel, het resultaat én het voldoen aan de hoge eisen van informatieveiligheid.