Werken bij R&R. Ben jij onze nieuwe collega?

R&R is een organisatie bestaande uit ongeveer 50 gekwalificeerde en ervaren professionals. Die zich dagelijks met veel enthousiasme en energie inzetten voor het succes van onze klanten en hun medewerkers. Een open bedrijf waarin kennis en ideeën worden gedeeld. En innovatie en creativiteit worden gestimuleerd. Altijd gericht op verdere (persoonlijke) ontwikkeling en verbetering.

Voor onze teams zoeken we nieuwe, getalenteerde mensen die het leuk vinden om aan R&R en het succes van onze klanten te werken. Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk snel onze actuele vacatures!

Bekijk alle vacatures

Actuele vacatures bij R&R

Wat zeggen onze medewerkers?

“Binnen R&R heerst een kenniscultuur. Daarin is het prima om fouten te maken, als je er maar van leert. Dat past erg goed bij mij.”

Mart Meijnen Consultant Lees over de ervaringen van Mart

“Het samen werken in een enthousiast en resultaatgericht team waarbij er ook ruimte is voor plezier geeft me enorm veel energie.”

Sonja Nuijen-Jans Test specialist en Scrum Master

“De informele sfeer bij R&R draagt eraan bij dat tijdens het werk voldoende kan worden gelachen met collega’s. Naast de gebruikelijke werkzaamheden staat de organisatie open om eigen ideeën te realiseren, wat de motivatie ten goede komt.”

Tony Lopar Software engineer

“R&R is een organisatie waar je als medewerker de kans krijgt om eigen ideeën in te brengen en je creativiteit uit te leven. De goede samenwerking helpt mij om mijn werk goed uit te kunnen voeren en samen tot de juiste oplossing voor de eindgebruiker te komen.”

Wiebke Meyer UX designer Lees over de ervaringen van Wiebke

“R&R is een open organisatie met een fijne bedrijfscultuur. Samenwerking en persoonlijke ontwikkeling wordt sterk gestimuleerd. Deze omgeving en informele sfeer stellen mij in staat om mijn werk op een prettige manier te doen en gezamenlijk de juiste resultaten te behalen.”

Jasper de Krom Marketing manager

Feiten en cijfers over werken bij R&R

We investeren continu in de ontwikkeling van onze mensen

Wij werken voor de meest aansprekende namen in de markt

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Bekijk alle vacatures

Actuele vacatures bij R&R

Technologie waarmee we werken

We ontwikkelen onze software volledig in-house met verschillende gespecialiseerde teams. Technieken waar we in de praktijk mee werken zijn: C# .NET, HTML5, CSS3, Aurelia, Semantic UI, NServiceBus, Xamarin App Development, T-SQL, DevOps, Test Driven Development, Visual Studio en TFS.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook niet-technische functies binnen onze organisatie: consultancy, support, sales, marketing en meer!

Flexibele arbeidsvoorwaarden – jij bent in de regie

Naast de vaste voorwaarden kennen we een vaste netto pensioenbijdrage, een bijdrage ziektekosten, voldoende vakantiedagen en uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van cursussen, trainingen, seminars en studies. Kortom, we bieden een uitgebreid pakket aan mooie arbeidsvoorwaarden waarin jij zelf keuzes kan maken. Op deze manier sluiten de voorwaarden aan op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Carrièremogelijkheden

We investeren veel tijd, energie en geld in het ontwikkelen en onderhouden van kennis en vaardigheden. Dit is voor ons van groot belang om te blijven innoveren. Dit biedt voor onze medewerkers kansen om door te groeien binnen de functie of richting een andere functie binnen de organisatie. Of je nu een stagiair, starter, young professional, medior professional, senior professional of directeur bent; we bieden carrièremogelijkheden voor elk niveau en er zijn altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen R&R in de praktijk? Lees hier over de ervaringen en verhalen van onze medewerkers.

Balans werk-privé

Een goede balans tussen werk en privé is in het digitale tijdperk belangrijker dan ooit. Daarbij werken we in normale situaties gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis. Ook voor het thuiswerken faciliteren we een goede werkplek en goede kantoormeubelen, zoals een hoog-laag bureau, een goede stoel en een beeldscherm. Zodat je zowel op kantoor als thuis op een prettige en verantwoorde manier kan werken. In overleg met je team bepaal je de aanwezigheid op kantoor.

Meewerkstage of afstudeerstage bij R&R?

De talenten van vandaag zijn de leiders van morgen. Zoek je naar een leuke meewerkstage of ga je binnenkort afstuderen? Wij zoeken altijd naar goede stagiairs die het leuk vinden om zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie en tegelijkertijd mee te werken aan het succes van R&R en onze klanten. Een stage bij R&R biedt goede perspectieven op een vaste baan. Lees hier alles over een meewerkstage of afstudeerstage bij R&R. 

Proef de werksfeer

Foto teamuitje R&R
R&R

Bekijk al onze vacatures

Actuele vacatures