Terug naar alle artikelen

R&R product roadmap 2023

Periodiek publiceren we een update over interessante ontwikkelingen en verbeteringen van ons WFM-systeem R&R.

We willen je echter ook graag meenemen in de toekomstige ontwikkelingen en verwachtingen voor het jaar 2023 in de vorm van een roadmap op hoofdlijnen. Daarom lees je hier onze vooruitblik voor dit nieuwe jaar. We hebben veel zin om weer nieuwe stappen te zetten in de verdere doorontwikkeling van R&R, zodat we je organisatie nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden. 

Fundament voor verdere doorontwikkeling

Belangrijk om te vermelden is dat de roadmap indicatief is en dat we geen garanties kunnen bieden, op zowel de te ontwikkelen features als het moment van oplevering. Softwareontwikkeling is een complex proces en we kunnen altijd met onverwachte omstandigheden te maken krijgen. We willen te allen tijde een robuust en stabiel pakket leveren en daarom heeft kwaliteit onze hoogste prioriteit. 

Er is R&R, als volledige organisatie, echter veel aan gelegen om de roadmap te realiseren. De doelen van de roadmap dragen allemaal bij aan belangrijke thema’s en leggen een fundament waar we de komende jaren verder op doorontwikkelen. 

Roadmap 2023

Flexibiliteit is belangrijker dan ooit. Omstandigheden veranderen continu, waardoor flexibel en snel kunnen reageren als de situatie daar om vraagt, alleen maar belangrijker wordt. Dit geldt helemaal als we kijken naar de workforce. Medewerkers eisen steeds meer flexibiliteit van de werkgever en hebben een toenemende behoefte aan betrokkenheid bij de (planning)processen. Zaken die traditioneel vanuit een hiërarchie werden afgehandeld, worden in toenemende mate bepaald op basis van een dialoog tussen werkgever en werknemer.

Met dit als belangrijk uitgangspunt heeft R&R voor de roadmap voor 2023 het hoofdthema flexibiliteit, met als subthema medewerker betrokkenheid gekozen. In 2023 streven we ernaar om meer flexibiliteit toe te voegen aan de processen die ondersteund worden door R&R en om een platform te creëren dat de communicatie tussen werkgever en werknemer op een laagdrempelige manier faciliteert.

Het faciliteren van de dialoog tussen werkgever en werknemer vereist een eenvoudige manier om met de medewerker te communiceren. Hiervoor gaan we de R&R job app aanpassen. Dit proces begint met gebruikersonderzoeken en een designfase. Gedurende het tweede kwartaal zetten we de bestaande functionaliteit van de job app over op de nieuwe, vereiste technologie. Gedurende Q3 en Q4 zal dit, in combinatie met nieuwe features, gelanceerd worden. 

Daarnaast gaan we werken aan de mogelijkheid om de verwachte omzet en de daaruit voortvloeiende budgetten, aan te passen gedurende de lopende week. Hierdoor kan je beter inspelen op actuele ontwikkelingen. Ook gaan we een nieuwe methode ontwikkelen om verlof in te plannen en af te handelen. Deze features worden naar verwachting in de loop van het tweede kwartaal gefaseerd opgeleverd. Tijdens het eerste kwartaal worden een aantal gebruikers betrokken bij de conceptontwikkeling. 

In onze product updates communiceren we in meer detail over opgeleverde zaken, maar ook over de te verwachten features. Grote veranderingen kondigen we vooraf aan. Houd dus de product nieuwsbrief goed in de gaten en deel belangrijke informatie eventueel binnen je organisatie. Of stuur hen de volgende link om in te schrijven voor de nieuwsbrief: https://www.rr-wfm.com/inschrijfpagina-productnieuwsbrief/ 

We hebben er vertrouwen in dat we met deze aanpak en invulling van de roadmap nieuwe waarde creëren voor onze gebruikers en een goed fundament leggen voor toekomstige ontwikkelingen. We kijken uit naar goed en succesvol jaar.

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via aftersales@rr-wfm.com en wij zorgen ervoor dat je vraag of informatie bij de juiste personen terechtkomt.

Wil je als eerste onze product updates ontvangen? Schrijf je via deze pagina in en we plaatsen je op de mailinglijst. Wil je oudere nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan altijd via onze website. Het archief van onze productupdates vind je hier.

Met vriendelijke groet,

Mark Taling – Product Owner

Mark Taling - product owner R&R
Over de auteur Mark Taling

Als product owner bij R&R ben ik verantwoordelijk voor de functionele ontwikkeling en strategie van onze software. Mijn doel is onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden, zowel op de korte termijn als in de toekomst.

Als voormalig ontwikkelaar en architect binnen R&R heb ik veel ervaring met de werking van onze producten en de processen die hiermee ondersteund worden. Deze ervaring zet ik nu niet alleen in om onze producten up-to-date te houden, maar vooral om continu te blijven innoveren voor een betere gebruikerservaring!

Deel dit artikel