Terug naar alle artikelen

R&R product update 5 mei 2022

Product update R&R

Twee keer per maand publiceren we een update over interessante ontwikkelingen en verbeteringen van ons WFM-systeem R&R. In deze editie aandacht voor onder andere klokken in de R&R Job App in combinatie met R&R Time 4, verlofoverzicht, DATEV payroll export en quality-of-life verbeteringen. 

Bug fixes en quality-of-life verbeteringen

Ook in de afgelopen weken zijn onze teams weer druk bezig geweest om bugs te fixen en (kleine) ‘quality-of-life’ verbeteringen door te voeren. Deze wijzigingen hebben allemaal tot doel om de dagelijkse interactie met R&R nog soepeler te maken. We hebben onder andere de volgende wijzigingen doorgevoerd:

Nieuwe R&R Job App is live!

Onze nieuwe Job App is live! De R&R Job App is voorzien van verschillende bug fixes en enkele usability verbeteringen. Een enkele medewerker die gebruik maakte van een telefoon met Android liep tegen problemen aan met inloggen. Dit is eenvoudig op te lossen door de “Google Play Services” app bij te werken naar de laatste versie.

Impressie vernieuwde R&R Job App

Klokken in de R&R Job App in combinatie met R&R Time 4

Vanaf nu kan tijdsregistratie via de R&R Job App (‘klokken in de app’) gecombineerd worden met een fysiek tijdsregistratiesysteem* in een winkel. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om tijdsregistratie via de app uit te proberen zonder dat het hele personeelsbestand direct over moet schakelen op klokken via de R&R Job App. 

Omdat tijdsregistratie via de R&R Job App enkel ondersteuning heeft voor productief klokken, is dit enkel toepasbaar in winkels waar productief klokken wordt toegepast (inklokken, pauze klokken en uitklokken). Wij verwachten later dit jaar klokken op afdeling via de R&R Job App aan te bieden.

*Op dit moment ondersteunen we enkel de door R&R geleverde R&R Time 4 systemen. R&R Time 3 en overige systemen zullen spoedig volgen.

Verlofoverzicht

Het ontwikkelteam is gestart met de bouw van het verlofoverzicht. Dit overzicht stelt de gebruiker in staat om de verlofaanvragen in één overzicht te beoordelen. De oplevering van dit overzicht wordt dit kwartaal verwacht.

DATEV payroll export

De afgelopen jaren hebben we voor veel Nederlandse payroll systemen exportmogelijkheden toegevoegd. Inmiddels zijn we zover dat de eerste Duitse payroll export in ontwikkeling is. We verwachten hier op korte termijn een update over te geven.

Schrijf je in voor onze product nieuwsbrief

Wil je als eerste onze product updates ontvangen? Schrijf je via onderstaand formulier in en we plaatsen je op de mailinglijst.

Schrijf je hier in voor onze product nieuwsbrief

Over de auteur Quinten van der Sluijs
Deel dit artikel