Terug naar alle artikelen

R&R product update 1 november 2023

In deze editie aandacht voor de uitrol van de nieuwe R&R job app, een vooruitblik naar de laatste maanden van dit jaar en bug fixes en quality-of-life verbeteringen.

Voortgang R&R job app uitrol

Waarschijnlijk is het niet onopgemerkt gegaan: De uitrol van de nieuwe versie van de R&R job app is in volle gang. Alle Android-gebruikers hebben in de afgelopen weken gradueel de optie gekregen om de nieuwe versie te downloaden. En voor iOS-gebruikers is de update naar de nieuwe versie in de laatste paar dagen beschikbaar gemaakt. 

Om zeker te weten dat de uitrol soepel verloopt is er gekozen om gradueel te releasen in plaats van iedereen in één keer. Op dit moment kan iedereen de nieuwste versie van de R&R job app installeren. In de loop van volgende week zal er een verplichting komen om de laatste versie te downloaden. We zullen dit vanuit onze kant initiëren, maar geven gebruikers eerst de tijd om op een eigen gekozen moment de nieuwste versie te installeren. 

Wanneer iedereen op de nieuwe versie zit, kunnen daaropvolgend ook nieuwe features worden vrijgegeven. Zo staat ‘opmerking in het rooster’ snel op de planning. De opmerkingen die in het rooster gemaakt zijn in R&R, worden dan ook in de job app getoond in het rooster van de medewerker.

Vervolgens staat de vernieuwde versie van ‘klokken in de app’ ook op de planning. Medewerkers krijgen meer inzicht in de app in hetgeen wat ze klokken. Deze beide features zijn al bijna klaar om live te gaan, maar eerst zal de job app helemaal live moeten zijn voordat we deze naar de gebruiker kunnen brengen! 

Vooruitblik laatste maanden 2023

Nu november alweer aangebroken is kunnen we nog één keer vooruitkijken naar wat er nog gaat komen in 2023.

Eerder in deze nieuwsbrief hebben we al gekeken naar features die klaar staan voor de job app zodra we alle gebruikers op de nieuwe versie hebben zitten, maar daar blijft het niet bij. We zullen in de komende maanden ook nog hard werken aan het verbeteren van de invoer van beschikbaarheden. Zowel voor de medewerker, als voor de leidinggevende! Zo gaan we het mogelijk maken om beschikbaarheden goed te keuren voordat deze in R&R doorgevoerd worden en wordt het ook mogelijk voor de medewerker om een ingangsdatum voor de nieuwe beschikbaarheid op te geven. 

Op integratievlak blijven we ook volop in beweging, zo gaan we het dit jaar nog mogelijk maken om zelf exports te definiëren vanuit de uitbetaling en vanuit R&R Insights. Wanneer er geen standaardintegratie mogelijk is, of wanneer er bijvoorbeeld behoefte is aan een export naar een eigen datawarehouse bieden deze nieuwe exports uitkomst.

Voor onze klanten die actief zijn in Duitsland zijn we hard bezig met een verbetering van het jaarlijkse vakantierecht, met ingang van 2024 hoeft deze bij overplaatsingen niet meer aangepast te worden.

Daarnaast blijven we natuurlijk bezig met het verbeteren van de kwaliteit van en het gebruikersgemak in R&R.

Benieuwd naar 2024? Kijk dan vooral uit naar de nieuwsbrief van volgende maand!

Bug fixes en quality-of-life verbeteringen

Ook in de afgelopen weken zijn onze teams weer druk bezig geweest om bugs te fixen en (kleine) ‘quality-of-life’ verbeteringen door te voeren. Deze wijzigingen hebben allemaal tot doel om de dagelijkse interactie met R&R nog soepeler te maken. We hebben onder andere de volgende wijzigingen doorgevoerd: 

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via aftersales@rr-wfm.com en wij zorgen ervoor dat je vraag of informatie bij de juiste personen terechtkomt.

Wil je als eerste onze product updates ontvangen? Schrijf je via deze pagina in en we plaatsen je op de mailinglijst. Wil je oudere nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan altijd via onze website. Het archief van onze productupdates vind je hier.

Met vriendelijke groet,

Mark Taling – Product Owner

Mark Taling - product owner R&R
Over de auteur Mark Taling

Als product owner bij R&R ben ik verantwoordelijk voor de functionele ontwikkeling en strategie van onze software. Mijn doel is onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden, zowel op de korte termijn als in de toekomst.

Als voormalig ontwikkelaar en architect binnen R&R heb ik veel ervaring met de werking van onze producten en de processen die hiermee ondersteund worden. Deze ervaring zet ik nu niet alleen in om onze producten up-to-date te houden, maar vooral om continu te blijven innoveren voor een betere gebruikerservaring!

Deel dit artikel