Terug naar alle artikelen

R&R product update 2 februari 2023

Periodiek publiceren we een update over interessante ontwikkelingen en verbeteringen van ons WFM-systeem R&R. In deze editie aandacht voor onze vernieuwde navigatie.

Normuren en normloonkosten op dagniveau

Met prijzen die dagelijks veranderen, toenemende kosten en onvoorspelbaar koopgedrag kan de dagelijkse omzet best wel eens anders uitpakken dan drie weken eerder voorspeld bij het uitvoeren van de prognose. 

De budgetten die voortkomen uit die voorspellingen (prognose) zijn dan ook niet altijd een goed middel om te bepalen of de daadwerkelijk gerealiseerde uren en loonkosten binnen de norm vallen. Om die reden rekent R&R de norm uit op basis van de actuele omzet en stelt deze in R&R Insights beschikbaar. R&R Insights is een aanvullende module bovenop de standaard R&R licentie. 

Dit gebeurt sinds afgelopen zomer al op weekniveau, maar vanaf vandaag (2 februari 2023) doen we dit ook op dagniveau. Dit biedt dus realtime informatie waarmee je snel kan bijsturen als de situatie daar om vraagt. Zo heb je gedurende de week grip op de uren en loonkosten en kan je waar nodig nog invloed uitoefenen. 

Voor week 5 (van 2023)* en later zijn er in R&R Insights nu ook normuren en normloonkosten op dagniveau beschikbaar. Deze worden dagelijks bijgewerkt zodra de actuele omzet aangeleverd is via de kassakoppeling (POS).

Heb je een licentie om R&R Insights per afdeling te bekijken? Dan zijn de normen ook per afdeling beschikbaar.

*) Voor eerdere weken wordt er geen data getoond met de melding dat deze feature pas vanaf week 5 beschikbaar is. Er zijn op dit moment geen plannen om de normen met terugwerkende kracht uit te rekenen.

R&R Insights – gratis proefperiode

R&R Insights is een strategisch data-dashboard binnen R&R. Het biedt unieke features, waardoor je weet hoe je organisatie presteert en waar nog verbetering mogelijk is. Je maakt meetbaar betere beslissingen op basis van je eigen data.

R&R Insights gaat meer en meer een centrale rol krijgen binnen R&R. We werken continu aan nieuwe features, waardoor je nog meer interessante inzichten hebt in je workforce management- en winkelprestaties. Kortom, R&R Insights is dé tool waarmee je grip hebt op de bedrijfsprestaties.

Is R&R Insights iets voor jou? Wil jij gebruik maken van onder andere normuren en normloonkosten op dagniveau? Probeer R&R Insights dan gratis uit. We weten zeker dat het voor jouw organisatie van toegevoegde waarde is. Neem contact met ons op door op deze mail te reageren, en we schakelen een gratis trial versie voor je in.

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via aftersales@rr-wfm.com en wij zorgen ervoor dat je vraag of informatie bij de juiste personen terechtkomt.

Wil je als eerste onze product updates ontvangen? Schrijf je via deze pagina in en we plaatsen je op de mailinglijst. Wil je oudere nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan altijd via onze website. Het archief van onze productupdates vind je hier.

Met vriendelijke groet,

Mark Taling – Product Owner

Mark Taling - product owner R&R
Over de auteur Mark Taling

Als product owner bij R&R ben ik verantwoordelijk voor de functionele ontwikkeling en strategie van onze software. Mijn doel is onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden, zowel op de korte termijn als in de toekomst.

Als voormalig ontwikkelaar en architect binnen R&R heb ik veel ervaring met de werking van onze producten en de processen die hiermee ondersteund worden. Deze ervaring zet ik nu niet alleen in om onze producten up-to-date te houden, maar vooral om continu te blijven innoveren voor een betere gebruikerservaring!

Deel dit artikel