Terug naar alle artikelen

R&R product update 9 november 2022

R&R - over ons

Twee keer per maand publiceren we een update over interessante ontwikkelingen en verbeteringen van ons WFM-systeem R&R. In deze editie aandacht voor onze vernieuwde navigatie.

De vernieuwde navigatie in R&R is live!

De vernieuwde navigatie in R&R is live. De navigatiebalk verplaatst van de bovenkant naar de linkerkant van het scherm, waarbij we gebruik maken van pictogrammen voor de verschillende modules. Dit maakt het gebruiksvriendelijker en geeft een groter weergavegebied in het rooster, realisatie en uitbetaling. Dit resulteert erin dat er bijvoorbeeld meer medewerkers in één oogopslag zichtbaar zijn.

De vernieuwde navigatie is woensdag 9 november live gezet. Vanaf nu werk je in R&R dus met de vernieuwde navigatie. In onderstaande screenshots zie je een aantal impressies hoe de nieuwe navigatie eruit ziet.

Impressie nieuwe navigatie in R&R, met dichtgeklapte navigatiebalk
Impressie nieuwe navigatie in R&R, met uitgeklapte navigatiebalk aan linkerkant

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via aftersales@rr-wfm.com.

Wil je oudere nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan altijd via onze website. Het archief van onze productupdates vind je hier

Schrijf je in voor onze product nieuwsbrief

Wil je als eerste onze product updates ontvangen? Schrijf je via onderstaand formulier in en we plaatsen je op de mailinglijst.

Schrijf je hier in voor onze product nieuwsbrief

Over de auteur Quinten van der Sluijs
Deel dit artikel