Terug naar overzicht

Koppelingen met R&R WFM-systeem

R&R biedt standaard koppelingen (interfaces) met veel bekende HR-, payroll en kassasystemen.

Het IT-landschap wordt steeds complexer. Organisaties maken gebruik van meerdere systemen. Een goede, automatische koppeling tussen de verschillende systemen is van groot belang. Op deze manier automatiseer je handmatige processen en voorkom je dubbele administratie en fouten. Bovendien wil je zo goed mogelijk gebruik maken van de beschikbare data en inzichten die dat meebrengt.

R&R biedt standaard koppelingen (interfaces) met veel bekende HR-, payroll en kassasystemen. Denk aan AFAS, Loket, Nmbrs en EasySecure. Deze koppelingen worden dagelijks succesvol gebruikt door onze klanten en hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Kijk op onze partnerpagina voor meer informatie.

Belangrijkste kenmerken

Ik wil een demo aanvragen

Demo aanvragen

Management interface

R&R beschikt over een management interface die data naar Datawarehouses/BI oplossingen exporteert. Via de management interface kan data worden verstuurd gedurende verschillende stadia van het proces in R&R. Deze data is van belang voor de aansturing en analyse van de operatie. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om omzetgegevens, loonkosten, uren (gerealiseerd, gebudgetteerd en geroosterd) en meer.

Generieke interfaces

Standaard bieden we een aantal generieke interfaces waarop aangesloten kan worden. Zoals een generieke medewerker interface, voor HR-/payroll systemen en een generieke tijdsregistratie interface, voor kloksystemen. Hier kan in veel gevallen relatief eenvoudig op worden aangesloten met andere systemen.

Workload planner (WLP)

R&R kan eenvoudig worden gekoppeld aan Workload Planner (WLP). Met Workload Planner stem je de inzet van personeel af op de behoefte aan personeel op basis van bijvoorbeeld omzetverwachting, goederenstroom en serviceniveau.

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

ALDI kiest voor R&R
ALDI

ALDI Nederland

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. ALDI Nederland behaalt goede resultaten door de inzet van R&R workforce management.

Albert Heijn Groen
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees meer
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH multifranchise)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips