Terug naar overzicht

WFM voor retail

R&R heeft uitgebreide kennis en ervaring in WFM voor retail. We hebben veel retail kennis en ervaring in huis. Met meer dan 1.600 winkels op ons cloud platform wordt onze WFM-software dagelijks succesvol door grote organisaties in de praktijk gebruikt. Ons systeem en de processen zijn daar dan ook volledig op afgestemd.

 

Door onze specialistische kennis van retail weten we wat er speelt en wat de specifieke behoeften zijn die met workforce management moeten worden ingevuld.

Zo zijn binnen retail – naast de algemene behoeften zoals efficiëntie en productiviteit – specifieke behoeften waarmee in het WFM-proces rekening moet worden gehouden. Zoals de klantervaring, het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers en online- of omnichannel integratie.

Retail bij R&R

Enkele feiten en cijfers

Wat R&R retail biedt

Ik wil een demo aanvragen

Vraag een demo aan

Kennis en expertise van retail

Vanuit onze inhoudelijke retail expertise en ervaring kennen we de succesfactoren in de branche. We willen graag een belangrijke rol spelen als strategisch WFM-partner voor onze retail klanten. Een samenwerking waarin we onszelf sterk committeren aan het succes en bijdragen aan de business doelstellingen van de organisatie. Dit vertaalt zich in jarenlange partnerrelaties met een loyale groep klanten met wie we gezamenlijk uitstekende resultaten hebben behaald.

Wij vinden dat een goed WFM-systeem voor retail in lijn moet zijn de bedrijfsdoelstellingen en strategie van de organisatie. Het moet de organisatie in staat stellen om de strategie goed uit te voeren, te monitoren op de voortgang en bij te sturen waar nodig.

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Wat zeggen onze klanten?

“De workforce management tool van R&R biedt ons belangrijke informatie om betere keuzes te maken voor de klantbeleving, de medewerkerstevredenheid en het rendement van het bedrijf.”

Peter Peels Director Retail
Branches - R&R

“Op dit moment maken 335 afdelingsmanagers dagelijks zelf proactief de beste keuzes omdat je hen de juiste tools, inzichten en handvatten hebt geboden. Dit geeft rust en kracht aan de mensen en versterkt de hele organisatie.”

Henk van Ingen WFM expert

Spreek met onze retail specialist Quinten

Contact
Quinten Sales