Terug naar overzicht

WFM voor supermarkten

R&R is marktleider in workforce management voor supermarkten. We hebben uitgebreide ervaring in het bedienen van supermarkten. Dagelijks werken meer dan 1.600 winkels met R&R. Ons WFM-systeem en onze processen zijn hier sterk op geoptimaliseerd.

 

Supermarkten spelen een essentiële en centrale rol in de samenleving. De sector is volop in beweging en staat nooit stil. Aan belangrijke trends en ontwikkelingen is er dan ook geen gebrek in food retail. Denk aan de verdere opkomst van online en thuisbezorging, duurzaamheid, technologische innovatie, customer self service, gezondheid, gemaksconcepten, lokaal en organisch, wet, regelgeving en data.

Dit leidt tot veel strategische uitdagingen in het volledige proces. Daarbij krijgen consumenten ook steeds hogere verwachtingen en hebben ze veel keuze als het gaat om het kopen van levensmiddelen. In combinatie met de consolidatie van de sector leidt dit tot een verzadigde en competitieve markt. Daarnaast wordt het steeds lastiger om het juiste personeel aan te trekken. Vrijwel alle supermarkten geven aan dat ze een tekort aan goede medewerkers ervaren. Daarnaast staan de loonkosten ook nog eens onder druk. Kortom, veel uitdagingen waarmee rekening moet worden gehouden in het planningsproces.

Supermarkten bij R&R

Enkele feiten en cijfers

Wat R&R supermarkten biedt

Ik wil een demo aanvragen

Vraag een demo aan

Kennis en expertise van supermarkten

We kennen de klantbehoeften, zoals onder meer datagedreven beslissingen, integratie met andere systemen, beheersen van loonkosten, sturen op productiviteit, automatisering, het bieden van een goede klantervaring en het aantrekken en behouden van goede medewerkers.

Door onze kennis en expertise weten we wat er in de praktijk wordt gevraagd om succesvol te zijn. Daarbij zien we onszelf als een strategisch partner voor onze klanten. Een partnerschap waarbij vanuit een sterk commitment op een verregaande manier bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Dit komt tot uiting in de hoge klanttevredenheid, jarenlange relaties en de goede resultaten die we met onze klanten hebben behaald.

Een goed WFM-systeem en partnerschap sluit volledig aan op de strategie en doelstellingen, stelt de organisatie in staat om de strategie op de juiste manier uit voeren, te evalueren en eventueel bij te sturen.

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Wat zeggen onze klanten?

ALDI filiaal - R&R worforce management

“De workforce management software van R&R stelt ALDI in staat om sneller en beter inzicht te krijgen in data, waardoor we goed kunnen anticiperen en bijsturen als de situatie daarom vraagt.”

Teun Gruijters en Iwan Schuijlenburg ALDI Nederland
Albert Heijn Groen - vestiging in Almkerk

“Als je de juiste acties onderneemt op basis van de informatie en de inzichten die het systeem genereert, heb je gewoon een goede planning en krijg je ook duidelijkheid en rust in de organisatie.”

Robin en Dennis Groen Ondernemers Albert Heijn Groen

“De workforce management tool van R&R biedt ons belangrijke informatie om betere keuzes te maken voor de klantbeleving, de medewerkerstevredenheid en het rendement van het bedrijf.”

Peter Peels Director Retail

Spreek met onze supermarkt specialist Stef

Contact