Terug naar alle artikelen

Haan kiest voor R&R voor slimme personeelsplanning in meer dan 160 tankstations

De Haan Tankstations kiest voor R&R om het workforce management proces binnen de volledige organisatie te optimaliseren. De Haan Tankstations heeft meer dan 160 tankstations in Nederland (onder eigen naam en daarnaast onder label van Esso, Shell, BP en TotalEnergies).

Over Haan

Met een moderne formule, goede voorzieningen en servicegerichte medewerkers voorziet haan in alle behoeften van de klant. Naast de verkoop van brandstoffen beschikt haan onder andere over moderne shops met uitstekende koffie, bakkerij-afdelingen met verse broodjes, wasstraten, wasboxen, verhuur van aanhangers en geldautomaten op het tankstation. (Bron: tankstation.nl)

Haan tankstations - R&R

Arjen Smits, manager IT van Haan:

We willen graag ons planningsproces en de tijdsregistratie moderniseren en verder verbeteren en daarbij speelt de oplossing van R&R een belangrijke rol. In het selectieproces sloot R&R het best aan bij onze doelstellingen.

Voor ons is het een doorslaggevende factor dat R&R ruime ervaring heeft met het begeleidingen van het change proces en de ondersteuning van de organisatie, zowel tijdens als na de implementatie.

Net als R&R geloven wij in de kracht van een wederzijds partnerschap en commitment aan de doelstellingen.

Arjen Smits, manager IT van Haan

Keuze voor R&R

Wij zijn trots op het feit dat De Haan Tankstations voor R&R als WFM-partner heeft gekozen en we zijn ervan overtuigd dat we gezamenlijk goede resultaten gaan behalen. Wij kijken uit naar de samenwerking!

Over de auteur Quinten van der Sluijs
Deel dit artikel