Terug naar overzicht

Loket.nl

Loket.nl maakt het eenvoudig om alle zaken op het gebied van HRM en salaris op één plek te beheren. R&R heeft een automatische HRM koppeling met Loket.nl.

Loket.nl is een gebruiksvriendelijke app voor de complete HR- en salarisadministratie. Alles kan op één plek worden beheerd, zodat je je kan focussen op je medewerkers en niet op je processen. Van verlofregistratie – met self service mogelijkheden voor medewerkers – tot volledige document management oplossingen. Altijd en overal toegankelijk. De missie van Loket.nl is om MKB-ondernemers met personeel zorgeloos te laten ondernemen, waarbij de verbinding tussen werkgever en werknemers centraal staat. Van het invoeren van salarismutaties tot het verrassen van medewerkers op hun verjaardag. Alles wat Loket.nl ontwikkelt, is erop gericht om ondernemers administratief te ontzorgen.

Loket.nl biedt dus niet alleen een online tool voor de salarisverwerking, maar ook handige HRM-modules. Om ondernemers echt te ontzorgen en administratief te ontlasten, heeft Loket.nl ook slimme integraties met andere veelgebruikte bedrijfsapplicaties, zoals R&R. Hiermee worden dubbele werkzaamheden en fouten voorkomen.

Automatische koppeling tussen R&R en Loket.nl

De consultants van R&R kunnen een koppeling (automatische uitwisseling van data) tussen R&R en Loket.nl inrichten. Hierdoor maak je eenvoudig planningen voor je medewerkers, registreer je werktijden en stuur je op loonkosten en productiviteit, maar je kunt ook op een simpele manier de salarissen uitbetalen. De gewerkte uren van je medewerkers worden namelijk automatisch verwerkt in Loket.nl en je medewerkers zijn zo verzekerd van een correcte loonstrook en uitbetaling.

Daarnaast hoef je ook HR-gegevens maar één keer op te voeren en hoef je dus niet in twee softwaresystemen de gegevens in te vullen. Deze koppeling bespaart dus tijd, werk en vermindert de kans op fouten. Dit maakt het werk gemakkelijker en efficiënter.

Onze andere partners

Consultancy en software

Jurjen de Vries retailmanagement & efficiency

Jurjen de Vries retailmanagement & efficiency levert consultancy diensten en software voor retailmanagement en efficiency.

Accountancy en advies

UNP accountants adviseurs

UNP accountants adviseurs is een middelgroot kantoor in Assen. Voor verschillende klanten werken we naar...

WFM consultancy

SSZ Beratung

SSZ Beratung is een onafhankelijk managementadviesbureau dat gespecialiseerd is in personeelsbeheer en advies in workforce...

IT security

Fox IT

Fox IT geeft regelmatig trainingen, presentaties en hackdemo’s bij R&R.

HR- en payroll koppeling

Nmbrs

R&R heeft een HR- en payroll koppeling met Nmbrs.

HRM en CRM koppeling

AFAS

AFAS biedt één softwareoplossing met onder andere CRM en HRM. Alle onderdelen werken vanuit één...

Informatiebeveiliging en ISO 27001

InTECHrity

InTECHrity is specialist in het waarborgen van informatiebeveiliging en begeleidt organisaties op het gebied van...

Hosting R&R software

Info Support Managed Services

Onze cloud based workforce management software wordt bij Info Support Managed Services gehost in Nederlandse...

Toegangscontrole en tijdsregistratie

EasySecure

R&R heeft een automatische koppeling met de toegangscontrole- en kloksystemen (tijdsregistratie) van EasySecure.

Wil je R&R partner worden?

Neem contact met ons op