Terug naar alle artikelen

R&R product updates jaaroverzicht 2022

R&R

Periodiek publiceren we een update over interessante ontwikkelingen en verbeteringen van ons WFM-systeem R&R. Dit keer een overzicht van het jaar 2022.

Een cliché, maar 2022 is weer voorbijgevlogen. We kijken terug op een mooi jaar met veel nieuwe ontwikkelingen en een sterk verbeterd R&R. Daarom willen we je graag nog even terugblikken op een aantal belangrijke mijlpalen in de doorontwikkeling van R&R.

Enkele feiten en cijfers over 2022

R&R Insights

Iets meer dan een jaar geleden zijn we gestart met R&R Insights: hierin komt alle interessante data binnen R&R samen en krijg je op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier datagedreven inzicht in alle belangrijke (stuur)informatie. En wat is het snel gegaan! Binnen één jaar hebben we een volledig geïntegreerde module met veel mooie features kunnen realiseren. Maar we zijn uiteraard nog lang niet klaar en hebben grote ambities met R&R Insights. Een overzicht van een aantal van de ontwikkelde features binnen R&R Insights:

R&R Insights

Nieuw inlogscherm en verbeterde inlogprocedure

In 2022 hebben we het inlogscherm en de inlogprocedure van R&R volledig vernieuwd en verbeterd. Dit heeft niet alleen een sterk verbeterde uitstraling, maar heeft ook de basis gelegd voor aanvullende beveiligingsmaatregelen, zodat je altijd op een veilige manier inlogt. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld Multi Factor Authenticatie (MFA).

Afrekenstromen en POS3 koppeling

Door snelle technologische ontwikkelingen ontstaan andere wensen en behoeften met betrekking tot de inzet van personeel. Denk aan zelfscan en online bestellen. Om de budgetten voor het roosteren beter af te stemmen op deze behoefte hebben we ‘afrekenstromen‘ geïntroduceerd. Door de kassadata aan te leveren over verschillende afrekenstomen kan er onderscheid worden gemaakt tussen de verschillende afrekenpunten die er in een winkel zijn en kan daar het bijbehorende budget voor worden bepaald.

Ter ondersteuning van de afrekenstromen hebben we een nieuwe Point of Sale koppeling (POS3) gebouwd, waarmee de kassadata per afrekenstroom aangeleverd kan worden.

Navigatie

In november hebben we de vernieuwde navigatie binnen R&R gelanceerd. De navigatiebalk is verplaatst van de bovenkant naar de linkerkant van het scherm. Dit maakt het gebruiksvriendelijker en geeft een groter weergavegebied in het rooster, realisatie en uitbetaling.

Verlofoverzicht

Het nieuwe verlofoverzicht stelt de gebruiker in staat om de verlofaanvragen in één overzicht te beoordelen. Het nieuwe verlofoverzicht wordt direct getoond bij het openen van het afwezigheidsoverzicht. Het volledige overzicht inclusief ziekte/verzuim is op het tweede tabblad terug te vinden.

Generieke HR import

Als je geen gebruik maakt van een automatische HR koppeling is het handig om een HR bestand te kunnen importeren. Daarom hebben we een generieke HR import gebouwd. Hiermee is het mogelijk om een HR bestand in te lezen in R&R en hoeven medewerkergegevens niet handmatig worden ingevoerd. Gegevens die niet beschikbaar zijn in het bestand, maar wel noodzakelijk zijn voor R&R, kunnen handmatig worden aangevuld.

Tijdregistratie

Beheer van beschikbaarheden

Dit jaar hebben we een nieuwe feature gelanceerd: overzicht en beheer van beschikbaarheden. Hiermee heb je in één overzicht inzicht in de beschikbaarheden van je personeel op winkel- en afdelingsniveau. Dit gaan we komend jaar verder doorontwikkelen.

CAO

We hebben dit jaar verschillende verbeteringen en aanpassingen gedaan met betrekking tot het naleven van de CAO en wet- en regelgeving:

Saldo Tijd voor Tijd limiteren

Vanaf nu is het mogelijk om het saldo van Tijd voor Tijd als gevolg van meerwerk en/of toeslagen te limiteren tot een bepaald aantal uur. Boven die grens worden de TvT-uren dan automatisch uitbetaald. Bijvoorbeeld: we configureren een grens van 10 uur. Dan kan de medewerker maar maximaal 10 uur aan saldo hebben. Elke minuut boven dit 10e uur wordt dan automatisch uitbetaald. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met After Sales via support@rr-wfm.com.

Beveiliging

R&R trainingen

Dit jaar hebben we R&R trainingen gelanceerd. Het is van groot belang dat je medewerkers op de juiste manier met systemen omgaan. Bij de implementatie van nieuwe systemen worden in het begin vaak trainingen gegeven. Maar door nieuwe medewerkers en verloop gaat vaak kennis verloren. Daarom bieden we de aanvullende R&R trainingen tegen scherpe tarieven. Met onze laagdrempelige en pragmatische trainingen zijn je medewerkers altijd up to date en halen ze het beste uit R&R.

Lees hier meer informatie over onze trainingen

Continu verbetering en bug fixes

Naast bovenstaande punten zijn we natuurlijk het volledige jaar bezig geweest met kleine en grote verbeteringen van onze software en hebben we vele bugs en issues verholpen. Uiteraard kunnen we hier niet alles benoemen, maar mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kun je deze teruglezen in ons archief van product updates.

Vooruitblik 2023

Uiteraard willen we niet alleen terugblikken, maar we willen ook alvast vooruitkijken op de ontwikkelingen en verwachtingen voor het jaar 2023. We hebben veel zin om ook dit jaar weer nieuwe stappen te zetten!

Daarom ontvang je deze maand onze vooruitblik voor het jaar 2023. Houd je mailbox en het de product updates op onze website dus goed in de gaten.

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via aftersales@rr-wfm.com en wij zorgen ervoor dat je vraag of informatie bij de juiste personen terechtkomt.

Wil je als eerste onze product updates ontvangen? Schrijf je via deze pagina in en we plaatsen je op de mailinglijst. Wil je oudere nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan altijd via onze website. Het archief van onze productupdates vind je hier.

Met vriendelijke groet,

Mark Taling – Product Owner

Mark Taling - product owner R&R
Over de auteur Mark Taling

Als product owner bij R&R ben ik verantwoordelijk voor de functionele ontwikkeling en strategie van onze software. Mijn doel is onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden, zowel op de korte termijn als in de toekomst.

Als voormalig ontwikkelaar en architect binnen R&R heb ik veel ervaring met de werking van onze producten en de processen die hiermee ondersteund worden. Deze ervaring zet ik nu niet alleen in om onze producten up-to-date te houden, maar vooral om continu te blijven innoveren voor een betere gebruikerservaring!

Deel dit artikel