Terug naar alle artikelen

R&R product update 24 augustus 2022

Twee keer per maand publiceren we een update over interessante ontwikkelingen en verbeteringen van ons WFM-systeem R&R. In deze editie aandacht voor onder andere winkeleigenschappen in R&R Insights, de weergave in R&R Insights downloaden als Excel-sheet, een update met betrekking tot de vernieuwde navigatie, limiet op bestandsformaat voor FTP services en bug fixes en quality-of-life verbeteringen.

R&R Insights – eigenschap kolommen

Al sinds de introductie van filters in R&R insights kan er gefilterd worden op eigenschappen van de winkels (of andersoortige organisaties of locaties, zoals DCs). Deze week zetten we de volgende stap: deze eigenschappen tonen tussen je data! Vanaf nu is het mogelijk om de eigenschappen te kiezen in de kolomselectie en deze te tonen in de tabel, waardoor je er dus ook op kunt sorteren. Omdat de eigenschappen op dit moment allemaal als tekst worden getoond, zou een lijngrafiek niet zo veel zeggen. Daarom hebben we deze nieuwe kolommen voorzien van een staafdiagram om zo de verdeling van de waarden over de winkels te tonen.

R&R Insights - eigenschappen kolommen toevoegen

Wil je inzicht in meer eigenschappen van je winkels? Je kan deze zelf toevoegen in het ‘Winkeleigenschappen’ scherm:

R&R Insights – download

De meest verzochte feature van R&R Insights gaat donderdag live: de mogelijkheid om de weergave in R&R Insights te downloaden als Excel-sheet.

Druk op het Excel icoon (zie onderstaand screenshot) om de huidige weergave te downloaden als een Excel-sheet. Door de vrije kolomselectie en filters toe te passen kun je het bestand naar je eigen behoeften vormen.

Bij het downloaden kun je aangeven of je de sheet wilt vullen voor print- of rapportage doeleinden, of dat je er verder op wilt automatiseren. Zo krijg je altijd de sheet die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Vernieuwde navigatie: update

Enige tijd geleden hebben we je geïnformeerd over de vernieuwde navigatie binnen R&R. Op dit moment is de ontwikkeling in volle gang. We verwachten dat deze wijziging in het vierde kwartaal beschikbaar wordt gesteld. Hieronder vind je de tekst uit de eerste aankondiging:

De navigatiebalk in R&R gaat verhuizen. Door de navigatie naar de zijkant van het scherm te brengen wordt het makkelijker om snel te navigeren door R&R en wordt de structuur van de applicatie overzichtelijker. Daarnaast is er hierdoor meer ruimte beschikbaar voor waar het echt om draait: de functionaliteit van R&R. Er past straks meer data op een scherm, waardoor je bijvoorbeeld meer medewerkers in het rooster kan weergeven en meer.

Onderstaande screenshots geven je alvast een goede impressie van hoe de vernieuwde navigatie er straks uit gaat zien:

Reminder: FTP – limiet op bestandsformaat

Voor gebruikers van onze FTP services ten behoeve van een koppeling voor bijvoorbeeld POS- of HRM-gegevens, verlagen we per 1 september 2022 de limiet op de grootte van te uploaden bestanden naar maximaal 10 MB. Dit doen wij om eventueel misbruik van het systeem in het geval van een gelekt wachtwoord te beperken.

Op dit moment zien wij geen bestanden van meer dan 10 MB voorbijkomen. Denk je dat jouw koppeling dit wel vereist? Neem dan contact op met after sales om de limiet op jouw account te verhogen.

Bug fixes en quality-of-life verbeteringen

Ook in de afgelopen weken zijn onze teams weer druk bezig geweest om bugs te fixen en (kleine) ‘quality-of-life’ verbeteringen door te voeren. Deze wijzigingen hebben allemaal tot doel om de dagelijkse interactie met R&R nog soepeler te maken. We hebben onder andere de volgende wijzigingen doorgevoerd:

Tijdelijke actie: maak nu gratis kennis met R&R Insights

Maak meetbaar betere beslissingen op basis van inzichten uit je eigen data. R&R Insights geeft strategisch en datagedreven inzicht in je workforce management- en winkelprestaties. Door goede inzichten en datavisualisaties weet je hoe je als organisatie presteert en waar nog verbetering mogelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld de performance van afdelingen en winkels met elkaar vergelijken en maak je meetbaar betere beslissingen op basis van je eigen data. R&R Insights is volledig geïntegreerd binnen de bekende R&R omgeving. 

Omdat we ervan overtuigd zijn dat de datagedreven inzichten van R&R Insights veel toegevoegde waarde bieden voor jouw organisatie willen we je graag, als gewaardeerde klant, laagdrempelig kennis laten maken met de vele mogelijkheden van R&R Insights:

Later dit jaar lanceren we een nieuwe, aanvullende module op R&R Insights: ‘in depth’. Hiermee kun je, naast de eerder genoemde functionaliteiten van Insights, per winkel ‘inzoomen’ op afdelingsniveau en de inzichten van de verschillende afdelingen met elkaar vergelijken. 

Wil je meer weten over R&R Insights? Bekijk hier alle informatie of neem contact op met je contactpersoon. 

Maak nu gratis kennis met R&R Insights

Vraag R&R Insights aan

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via aftersales@rr-wfm.com.

Wil je oudere nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan altijd via onze website. Het archief van onze productupdates vind je hier

Schrijf je in voor onze product nieuwsbrief

Wil je als eerste onze product updates ontvangen? Schrijf je via onderstaand formulier in en we plaatsen je op de mailinglijst.

Schrijf je hier in voor onze product nieuwsbrief

Over de auteur Quinten van der Sluijs
Deel dit artikel