Terug naar overzicht

R&R Insights. Maak meetbaar betere beslissingen.

R&R Insights geeft strategisch en datagedreven inzicht in je workforce management- en winkelprestaties.

Door goede inzichten weet je hoe je organisatie presteert en waar nog verbetering mogelijk is. Zo kunnen bijvoorbeeld de performance van afdelingen en winkels met elkaar worden vergeleken en maak je meetbaar betere beslissingen op basis van je eigen data.

Belangrijkste kenmerken

Maak nu gratis kennis met R&R Insights

Vraag een gratis trial aan

R&R Insights

Inzicht in prestaties en resultaten

Data speelt een steeds belangrijkere rol binnen organisaties. Ook op het gebied van workforce management. R&R Insights geeft je via een overzichtelijk dashboard concreet en direct inzicht in de prestaties en resultaten van je winkel(s). Daardoor krijg je ook inzicht in de kwaliteit en verbeterpunten van het workforce management proces binnen je organisatie. Via het dashboard heb je inzicht in verschillende variabelen en heb je ook de mogelijkheid om deze met elkaar te vergelijken. Zo weet je direct hoe je winkels presteren en kun je waar nodig bijsturen op basis concrete inzichten in eigen data.

Daarbij heb je op verschillende niveaus inzicht in prestaties en totalen over meerdere winkels en is de data te exporteren voor BI doeleinden. Ook periodiek advies en een optimalisatiegesprek met een ervaren business consultant behoort tot de mogelijkheden.

R&R Insights

Grip op de organisatie en loonkosten

Je gebruikt R&R al om meer grip te krijgen op de loonkosten en het planningsproces. R&R Insights geeft je nog meer relevante inzichten en mogelijkheden om je grip op de processen verder te verstevigen. De loonkosten zijn voor veel organisaties de beïnvloedbare grootste kostenpost om op te sturen. Goede inzichten leiden tot betere keuzes en besparingen, en dat leidt tot grip op je kosten en rendement.

De inzichten in onder andere productiviteit en loonkosten stellen leidinggevenden en ondernemers in staat om op basis van data aan te sturen, actie te ondernemen en veranderingen in het proces door te voeren voor betere bedrijfsresultaten.

Procesbeheersing en procesverbetering

Procesbeheersing en procesverbetering is een uitdaging voor veel organisaties. Het rendement is het hoogst als processen soepel verlopen en optimaal met elkaar zijn afgestemd. R&R Insights help je met het inzichtelijk maken en verbeteren van de (resultaten van) organisatieprocessen.

Flexibiliteit en export van data

Binnen R&R Insights heb je veel flexibiliteit in de vergelijking van data. Je deelt de kolommen naar eigen wens in en kunt filteren op de gewenste eigenschappen en inzichten. De dataweergaven zijn ook eenvoudig te exporteren in Excel formaat.

Sturen op organisatiedoelstellingen en strategie

Inzicht in de juiste data is essentieel voor optimalisatie van processen en besluitvorming. Goede tools om te sturen op je organisatiedoelstellingen en strategie zijn tegenwoordig onmisbaar. Het proces rond personeelsplanning moet goed aansluiten op de strategie van je organisatie. Een goede planning en juiste winkelbezetting zijn essentieel voor goed lopende processen, werkplezier van medewerkers en de klantbeleving in de winkel. Daarbij wil je natuurlijk grip houden op de personeelskosten. R&R Insights biedt integraal inzicht in de meest belangrijke prestatievariabelen, zodat je weet hoe je winkel presteert en aan welke knoppen je kan draaien voor verdere verbetering.

Maak nu gratis kennis met R&R Insights

Vraag een gratis trial aan

“Als je gericht aan de slag gaat en het systeem goed gebruikt is een besparing van 0,5% tot 1% op de loonkosten relatief goed te behalen binnen een jaar. Daarnaast leidt meer grip op de operationele processen al snel tot een productiviteitsverbetering van 20%.”

Peter Peels Retail director

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

ALDI kiest voor R&R
ALDI

ALDI Nederland

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. ALDI Nederland behaalt goede resultaten door de inzet van R&R workforce management.

Albert Heijn Groen
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees meer
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH multifranchise)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips