Terug naar alle artikelen

R&R product update 29 juli 2022

R&R-over ons

Twee keer per maand publiceren we een update over interessante ontwikkelingen en verbeteringen van ons WFM-systeem R&R. In deze editie aandacht voor onder andere R&R Insights, exportoverzicht, aanvullende beveiligingsmaatregelen, limiet op bestandsformaat voor FTP services en bug fixes en quality-of-life verbeteringen. 

Exportoverzicht

We zijn druk bezig geweest om het exportoverzicht te verbeteren. Dit overzicht is nu niet langer gelimiteerd tot het weergeven van de exports van een enkele winkel. Daarnaast is het nu mogelijk gemaakt om de exports uit een specifieke periode te bekijken.

Update: aanvullende beveiligingsmaatregelen binnen R&R

In een vorige nieuwsbrief hebben we je geïnformeerd over de aanvullende beveiligingsmaatregelen die we nemen binnen R&R. Inmiddels is dit in volle gang en veel gebruikers hebben hun e-mailadres inmiddels bevestigd. Het ontwikkelteam is op dit moment druk met multi factor authenticatie (MFA). In het komende kwartaal wordt MFA stapsgewijs beschikbaar gesteld.

NB: Deze wijzigingen zijn niet van toepassing als je inlogt met single sign on. Twijfel je of de wijzigingen op jouw organisatie van toepassing zijn, neem dan contact op met de servicedesk.

FTP – limiet op bestandsformaat

Voor gebruikers van onze FTP services ten behoeve van een koppeling voor bijvoorbeeld POS- of HRM-gegevens, verlagen we per 1 september 2022 de limiet op de grootte van te uploaden bestanden naar maximaal 10 MB. Dit doen wij om eventueel misbruik van het systeem in het geval van een gelekt wachtwoord te beperken.

Op dit moment zien wij geen bestanden van meer dan 10 MB voorbijkomen. Denk je dat jouw koppeling dit wel vereist? Neem dan contact op met after sales om de limiet op jouw account te verhogen.

Meer bronnen toegevoegd aan R&R Insights

Na het toevoegen van een aantal nieuwe kolomopties aan het begin van de maand zijn we direct doorgegaan om hier nog meer bronnen aan toe te voegen. Vanaf maandag 1 augustus zijn er drie verschillende versies van het rooster beschikbaar in R&R Insights. Het actuele en vastgestelde rooster matchen met de bekende roosters (actueel en vastgesteld) uit de roostermodule binnen R&R. De nieuwe roosterversie ‘Rooster (begin v/d week)’ is enkel in R&R Insights beschikbaar.

Deze nieuwe versie laat de laatste versie van het rooster zien voordat de roosterweek aanving (vandaar ‘rooster begin van de week’). Hierdoor wordt het makkelijker om te kijken hoeveel er nog gewijzigd is aan het rooster na de planning, voordat de daadwerkelijke realisatie beschikbaar is.

Deze bronnen zijn beschikbaar voor de kolommen Gemiddelde KPU, Uren, Loonkosten, Loonkostenpercentage en Productiviteit.

Bug fixes en quality-of-life verbeteringen

Ook in de afgelopen weken zijn onze teams weer druk bezig geweest om bugs te fixen en (kleine) ‘quality-of-life’ verbeteringen door te voeren. Deze wijzigingen hebben allemaal tot doel om de dagelijkse interactie met R&R nog soepeler te maken. We hebben onder andere de volgende wijzigingen doorgevoerd:

Maak nu gratis kennis met R&R Insights

Maak meetbaar betere beslissingen op basis van inzichten uit je eigen data. R&R Insights geeft strategisch en datagedreven inzicht in je workforce management- en winkelprestaties. Door goede inzichten en datavisualisaties weet je hoe je als organisatie presteert en waar nog verbetering mogelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld de performance van afdelingen en winkels met elkaar vergelijken en maak je meetbaar betere beslissingen op basis van je eigen data. R&R Insights is volledig geïntegreerd binnen de bekende R&R omgeving. 

Met R&R Insights ‘multi license’ heb je uitgebreide data-inzichten op winkelniveau. Denk aan omzet, gemiddelde KPU, loonkosten, loonkostenpercentage, uren en productiviteit. In het geval van meerdere winkels kun je de verschillende winkels uitgebreid met elkaar vergelijken. Je stelt zelf eenvoudig je gewenste Insights dashboard samen, zodat je direct de juiste inzichten hebt. De reguliere prijs van deze module is €30 per winkel per maand.

Onderstaand een impressie van een vergelijking van de gerealiseerde omzet van meerdere winkels in R&R Insights.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat de datagedreven inzichten van R&R Insights veel toegevoegde waarde bieden voor jouw organisatie willen we je graag, als gewaardeerde klant, laagdrempelig kennis laten maken met de vele mogelijkheden van R&R Insights:

Later dit jaar (Q4) lanceren we een nieuwe, aanvullende module op R&R Insights: ‘in depth’. Hiermee kun je, naast de eerder genoemde functionaliteiten van multi license, per winkel ‘inzoomen’ op afdelingsniveau en de inzichten van de verschillende afdelingen met elkaar vergelijken. 

Wil je meer weten over R&R Insights? Bekijk hier alle informatie of neem contact op met je contactpersoon. 

Maak nu gratis kennis met R&R Insights

Vraag R&R Insights aan

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via aftersales@rr-wfm.com.

Wil je oudere nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan altijd via onze website. Het archief van onze productupdates vind je hier

Schrijf je in voor onze product nieuwsbrief

Wil je als eerste onze product updates ontvangen? Schrijf je via onderstaand formulier in en we plaatsen je op de mailinglijst.

Schrijf je hier in voor onze product nieuwsbrief

Over de auteur Quinten van der Sluijs
Deel dit artikel