Meewerkstage of afstuderen bij R&R

Geef je carrière een kickstart met een meewerkstage of afstudeerstage bij R&R. Ga je binnenkort afstuderen of zoek je naar een meewerkstage met goede perspectieven op een vaste baan? Zie jezelf al (mee)werken of afstuderen in een leuke, ambitieuze organisatie waarin je snel kan stappen maken? 

 

Dan is een stage bij R&R wellicht iets voor jou. We bieden verschillende meewerkstages en afstudeeropdrachten waarbij je jouw vaardigheden direct in de praktijk kan inzetten. Je maakt kennis met verschillende teams en activiteiten. Uiteraard word je intensief begeleid door ervaren professionals. Samen maken we een succes van jouw stage.

Een stage bij R&R betekent dat je direct in de praktijk werkt aan het succes van ons product en onze organisatie. Je wordt echt gezien als een volwaardig collega. Uiteraard bieden we ook goede voorwaarden, zoals een ruime stagevergoeding. Maak jij, samen met R&R, een succes van je stage of afstudeeropdracht? 

Meewerkstage

Binnen R&R zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten die het leuk vinden om zich binnen R&R te ontwikkelen en natuurlijk om aan het succes van de klanten en onze organisatie te werken. Tijdens een meewerkstage draai je onder begeleiding operationeel mee in onze organisatie.

We bieden verschillende mogelijkheden voor meewerkstages: development voor onze ontwikkelteams (voor IT-opleidingen), consultancy en support voor onze after sales afdeling (voor bijvoorbeeld bedrijfskundige en vergelijkbare opleidingen). Voor IT-meewerkstages is een IT-achtergrond vereist, voor overige stages niet. Wederzijdse interesse en een goede klik vinden we het belangrijkst.

Zie jij het als een uitdaging om met onze teams en medewerkers samen te werken aan ons product, onze dienstverlening of andere uitdagingen? Dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden van een meewerkstage te bespreken. Jij wordt wellicht de nieuwe collega die in onze enthousiaste organisatie terechtkomt.

Afstudeerstage

Ga je binnenkort afstuderen? Wij bieden een breed scala aan afstudeeropdrachten binnen onze ontwikkelteams (voor IT-opleidingen) en afstudeeropdrachten binnen ons consultancy- en support team (voor bedrijfskundige en vergelijkbare opleidingen). Voor IT-afstudeeropdrachten is een IT-achtergrond vereist, voor overige opdrachten niet. Bij IT afstudeeropdrachten geven we gezamenlijk de opdracht vorm, voor afstudeeropdrachten voor consultancy en support hebben we al een aantal opdrachten bedacht: 

 

Bekijk afstudeeropdrachten consultancy en support

Afstudeeropdrachten consultancy en support

Perspectieven op een vaste baan

Een stage bij R&R betekent goede perspectieven op een vaste baan. We zien een stage niet als een project voor de korte termijn. We zien het als de ideale start van een mooie carrière en veel groei binnen onze organisatie. Dit wordt dagelijks in de praktijk bewezen. Verschillende collega’s zijn bij ons begonnen met een stage en hebben zich snel doorontwikkeld tot bijvoorbeeld consultant of ontwikkelaar. Lees hier over hun ervaringen.

Geef richting aan je eigen meewerkstage of afstudeerstage

Denk je dat je goed bij R&R past, maar zie je niet direct een afstudeeropdracht die aansluit bij je kennis en interesse? Heb jij zelf een goed idee voor een afstudeeropdracht? Graag gaan we met je in gesprek om gezamenlijk een mooie en uitdagende opdracht vorm te geven.

Neem direct contact met ons op voor een leuke en uitdagende stage bij R&R!

Denk jij dat een stage bij R&R goed bij jou past? We komen graag met je in contact voor een kennismakingsgesprek. Vind je het leuk om kennis met ons te maken? Twijfel dan niet en stuur ons een mail (marketing@rr-wfm.com). We willen namelijk graag met je een kopje koffie drinken om je beter te leren kennen.

Benieuwd naar werken bij R&R?

Bekijk dan onze werken bij R&R pagina. Hier lees je alles over onze werkcultuur, sfeer, ervaringen van R&R collega’s en meer.

Neem contact met ons op voor je stage

Contact