Terug naar alle artikelen

ALDI Nederland kiest voor R&R WFM

ALDI kiest voor R&R

ALDI Nederland kiest voor R&R een effectieve en efficiënte inzet van medewerkers in de 500 filialen en bijbehorende distributiecentra met in totaal meer dan 10.000 medewerkers in Nederland. De discounter is één van de grootste Retail organisaties van Europa en is al sinds 1973 actief en succesvol in Nederland.

De aanleiding van de samenwerking was de vervanging van het oude tijdsregistratie-systeem. ALDI wil zich graag concentreren op de kernactiviteiten en andere specialistische zaken, zoals tijdsregistratie, slim uitbesteden.

In de tender die is uitgezet door ALDI sloot R&R WFM het best aan bij de wensen en ambities. Het continu monitoren van de voortgang op strategische doelen is daarbij van cruciaal belang. Wij zijn trots op het feit dat wij als partner zijn gekozen. Daarbij zijn we ervan overtuigd dat we de gewenste resultaten gaan behalen. Met als doel ‘de juiste medewerker de juiste werkzaamheden laten verrichten op het juiste moment tegen de juiste kosten’.

R&R WFM heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardige cloudleverancier met Europese ambities. R&R is snel gegroeid en inmiddels actief in vier landen. Dit is mede mogelijk door de investeringen in ons cloud platform en de langdurige samenwerking met onze klanten. Deze vormen een cruciale basis in de ontwikkeling van ons productportfolio, dat altijd moet bijdragen aan: Gemak, Eenvoud, Inzicht, Sturing en Innovatie.

Met R&R WFM kiest ALDI voor:

Wij kijken ontzettend uit naar onze samenwerking met ALDI in Nederland!

Heeft jouw organisatie uitdagingen op het gebied van loonkosten, productiviteit, planning en/of wet- en regelgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij vertellen je graag hoe onze WFM-software en diensten bijdragen aan het slimmer plannen van medewerkers én het resultaat.

Stef van Dijk
Over de auteur Stef van Dijk

Stef van Dijk heeft ruime ervaring in supermarkten en kent de food retail branche van binnen en buiten. Stef schrijft blogs over alle relevante zaken rondom workforce management en food retail.

Deel dit artikel