Terug naar overzicht

Roosters maken

De roostersoftware in R&R zorgt ervoor dat je eenvoudig roosters maakt en altijd beschikt over de juiste inzichten, waarmee je medewerkers op de juiste plek en het juiste moment inplant.

De planning per medewerker per week wordt in het rooster getoond. Door middel van grafieken wordt gevisualiseerd wanneer de medewerkers moeten worden ingepland, voor het uitvoeren van de gewenste taken. Tijdens het maken van roosters heb je altijd duidelijke inzichten in de verlofstanden ter beschikking. Hierdoor kun je bijvoorbeeld tijd-voor-tijd of meerwerkuren beter inzetten. Daarnaast heb je inzicht in het besparingspotentieel per contracttype van medewerkers, zodat je deze slimmer kunt inzetten.

Belangrijkste kenmerken

Ik wil een demo aanvragen

Vraag een demo aan

Personeelsplanning

Door de roosters te maken in de slimme software heb je inzicht in hoe je medewerkers tegen de juiste kosten op het juiste moment kan inplannen. Daarbij wordt er ook automatisch gecontroleerd op wetten, regelgeving en cao’s, zoals Arbeidstijdenwet en Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Daarnaast wordt natuurlijk de beschikbaarheid van de medewerkers meegenomen. Indien van toepassing wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met schoolroosters. Met R&R kies je software waarmee online roosteren makkelijk en overzichtelijk wordt.

Rooster in de R&R Job App

Na goedkeuring van het rooster wordt de planning automatisch doorgezet naar het personeel via de R&R Job App. Zo hebben medewerkers altijd inzicht in het meest actuele rooster. De medewerkers kunnen daarnaast eenvoudig in de app hun verlof aanvragen, diensten ruilen, schoolroosters en beschikbaarheden doorgeven. Wijzigingen in het rooster worden door notificaties op de telefoon snel gecommuniceerd. Wanneer de schoolroosters en verlof goedgekeurd zijn, worden deze automatisch verwerkt in de planning. De beschikbaarheden worden ook verwerkt in de planning. Je hebt dus eenvoudig inzicht op welk moment en waar medewerkers ingepland moeten worden, maar ook welke medewerkers daarvoor beschikbaar zijn. Een online werkrooster opstellen was nog nooit zo makkelijk.

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

ALDI kiest voor R&R
ALDI

ALDI Nederland

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. ALDI Nederland behaalt goede resultaten door de inzet van R&R workforce management.

Albert Heijn Groen
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees meer
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH multifranchise)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips