Terug naar overzicht

PLUS Waalwijk

Zorgen dat de juiste werkplanning wordt ingezet om een optimale klantenservice te bieden is een belangrijke uitdaging van PLUS Waalwijk.

 

Case
R&R software en de R&R job app werden ingezet om de maximale winkelbeleving te creëren en gemak te bieden aan de medewerkers door heldere communicatie.

Van kleine naar grote winkel

Stephan van Engelen is trotse eigenaar van PLUS Waalwijk sinds 2014. In 2015 zijn ze van een kleine winkel naar ene grote winkel verhuisd. In deze grote winkel stond het bieden van een optimale klantenservice voor klanten centraal. Basis hiervoor is volgens Stephan de juiste werkplanning om op de juiste momenten de juiste medewerkers op de werkvloer te hebben. Hierbij heeft R&R geholpen.

Maximale klantbeleving

R&R heeft geholpen bij het realiseren van de doelstellingen door winkeldata aan elkaar te koppelen. Daardoor konden eenvoudig wekelijks planningen gemaakt worden. De bezetting kon aangepast worden op basis van gegevens over de klantstromen. Hierdoor kon de maximale klantbeleving voor klanten gerealiseerd worden.

Daarnaast bied de inzet van de R&R job app gemak voor de medewerkers. De medewerkers worden namelijk direct geïnformeerd wanneer zij moeten werken. Dit draagt bij aan de juiste medewerker op het juiste moment op de werkvloer te hebben.

Gebruikte producten

Personeelsplanning

De juiste medewerker, op de juiste tijd, op de juiste plaats, tegen de juiste kosten en op de juiste werkzaamheden.

Meer informatie

R&R Job App voor medewerkers

Optimale communicatie en eenvoudig je medewerkers betrekken bij het planningsproces via één app.

Meer informatie

Urenregistratie

Eenvoudig inzicht in de gewerkte uren per medewerker op afdelingsniveau.

Meer informatie

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

ALDI kiest voor R&R
ALDI

ALDI Nederland

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. ALDI Nederland behaalt goede resultaten door de inzet van R&R workforce management.

Albert Heijn Groen
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees meer
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH multifranchise)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips