Terug naar overzicht

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden. R&R helpt om deze belofte aan de consument waar te maken.

R&R geeft rust voor medewerkers

Carl van Dam is al 20 jaar franchise-ondernemer. Hierbij maakt hij ruimschoots 13 jaar gebruik van R&R. Door het gebruik van R&R weten medewerkers waar ze aan toe zijn. Ze weten namelijk exact wat zij aan uren mogen gebruiken per week en hijzelf weet van te voren hoeveel uren hij kan plannen.

Perfect plannen

Bij Jumbo Hilversum zijn zij volop bezig om perfect te plannen en dit ook perfect uit te voeren. Dit geeft de nodige druk richting medewerkers. Zij willen namelijk de formulebelofte richting de consument waarmaken dat zij de ultieme service elke dag weer. De consument stelt deze service op prijs en dit maakt voor Jumbo Hilversum het verschil met andere supermarkten.

Daarbij is R&R een belangrijk onderdeel volgens Carl van Dam. Hij is ervan overtuigd dat geen supermarkt of bedrijf met veel medewerkers, die werken op verschillende tijden, aangestuurd kunnen worden zonder R&R.

Gebruikte producten

Personeelsplanning

De juiste medewerker, op de juiste tijd, op de juiste plaats, tegen de juiste kosten en op de juiste werkzaamheden.

Meer informatie

R&R Job App voor medewerkers

Optimale communicatie en eenvoudig je medewerkers betrekken bij het planningsproces via één app.

Meer informatie

Urenregistratie

Eenvoudig inzicht in de gewerkte uren per medewerker op afdelingsniveau.

Meer informatie

Ik wil een demo aanvragen

Vraag een demo aan

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Scheepers Retail Groep

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten