Terug naar overzicht

Slimme planningen maken met R&R

Door onze slimme online planningssoftware heb je volledige controle over het proces en stuur je op de doelstellingen van jouw organisatie.

 

Elke organisatie streeft ernaar om zo goed mogelijk te plannen. Dit heeft namelijk veel voordelen. Maar wie vaker met planningen heeft gewerkt, weet dat er veel variabelen zijn waarmee je rekening moet houden. Er zijn veel zaken, vooraf en tijdens de uitvoering van de planning, die kunnen veranderen. Daarom is het van groot belang om de juiste planningstool en inzichten voorhanden te hebben. Door onze slimme online planningssoftware heb je volledige controle over het proces en stuur je op de doelstellingen van jouw organisatie.

Belangrijkste kenmerken

Ik wil een demo aanvragen

Demo aanvragen

Beheers het volledige planningsproces met onze cloud based planningssoftware

Met onze planningstool beheers je het volledig planningsproces door gebruiksvriendelijke, cloud based planningsoftware. Ons systeem wordt dagelijks succesvol in de praktijk gebruikt door meer dan 1600 winkels met meer dan 150.000 medewerkers. We bieden een compleet WFM-portfolio waaraan we continu verder ontwikkelen en steeds nieuwe features uitbrengen om nog beter te plannen en te sturen. Dankzij onze uitgebreide ervaring in workforce management en kennis van de branches die we bedienen, weten we wat er wordt gevraagd om succesvol te zijn. Kortom, een slimme en strakke planning maken doe je met planningssoftware van R&R.

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

ALDI kiest voor R&R
ALDI

ALDI Nederland

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. ALDI Nederland behaalt goede resultaten door de inzet van R&R workforce management.

Albert Heijn Groen
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees meer
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH multifranchise)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips