Terug naar overzicht

Urenregistratie met R&R Time

Voor een goed workforce management proces is het belangrijk om een goede urenregistratie (tijdsregistratie) te hebben. R&R biedt tijdregistratie in verschillende vormen aan.

 

Urenregistratie - R&R

Met goede tijdsregistratie krijg je het benodigde inzicht in de gewerkte uren van medewerkers en weet je dus wie, waar en wanneer gewerkt heeft. R&R Time integreert R&R volledig met het workforce management systeem en is beschikbaar op basis van fysieke hardware klokken en op basis van softwarematig klokken (via de R&R Job App).

Met het complete R&R Time urenregistratie systeem krijg je eenvoudig inzicht in de gewerkte uren per medewerker op afdelingsniveau. Medewerkers registreren hun aanwezigheid op de afdeling via de hardware klok of via de R&R Job App. Na afloop van de werktijd klokken ze zich weer op afwezig. Desgewenst kunnen ook pauzes in de online urenregistratie worden vastgelegd.

Belangrijkste kenmerken

Alles wat je moet weten over WFM in 2023

Download whitepaper WFM 2023

Tijdregistratiesysteem

Het online urenregistratiesysteem is volledig geïntegreerd met het R&R WFM-systeem. De aanwezigheidsinformatie wordt dus automatisch en direct verwerkt op de verschillende niveaus. Dit zorgt voor tijdsbesparing, vereenvoudiging van de administratieve werkzaamheden en minder foutgevoeligheid met de salarisadministratie.

Daarnaast kun je de geregistreerde uren eenvoudig vergelijken met het rooster. Dit is zowel handig op formule- als winkelniveau. Verder is in R&R WFM live te zien welke medewerkers op welke afdeling aanwezig zijn en kun je dus direct bijsturen op de werkvloer. Kortom, R&R Time zorgt voor gemak bij jouw administratie en draagt bij aan de optimale arbeidsinzet, doordat jij precies weet wanneer welke medewerker op welke afdeling aanwezig is, geheel volgens rooster.

Met R&R Time kun je kiezen voor fysieke hardware klokken of voor softwarematig klokken in de R&R Job App. De hardware klokken werken met draadloze tijds- en registratie-units (klokken), kloksleutels voor je medewerkers, repeaters voor versterking van het signaal en een integrale, intelligente koppeling met de workforce management software. De softwarematige tijdsregistratie is zeer gebruiksvriendelijk voor medewerkers doordat zij in de app simpel en snel hun aanwezigheid vastleggen. De medewerker krijgt direct feedback op de actie door mededelingen dat de dienst gestart, gepauzeerd of beëindigd is, in combinatie met het tijdstip van registreren.

Grip op het planningsproces

Een goede urenregistratie zorgt voor grip op het planningsproces. Het is dus duidelijk dat goede tijdsregistratie van groot belang is. Binnen R&R Time wordt volledig rekening gehouden met het planningsproces en de behoeften van jouw organisatie. De voordelen van R&R Time:

  • Voorkomt fouten in de salarisadministratie.
  • Inzicht in de productiviteit van de afdeling.
  • Inzicht in de aanwezigheid, afdeling en gewerkte uren per medewerker.
  • Maakt sturen op productiviteit en loonkosten mogelijk.
  • Real time rapportages om inzicht te krijgen in productiviteit en processen.
  • Live controle over de aanwezigheid en inzet van je medewerkers in jouw winkel of één van de andere winkels.
  • Centrale systeem onthoudt klokgegevens en verstuurt informatie over de batterijstatus (van toepassing op hardware klokken).
  • Op afstand door R&R te upgraden (van toepassing op hardware klokken).
  • Volledig beveiligde verbinding.

Aan te passen aan de behoeften van de organisatie

Daarnaast is R&R Time aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Zo kun je kiezen of je op kostenplaats of werklocatie wilt klokken.

Bij hardwarematig klokken kun je kiezen uit een aantal standaardkleuren kloksleutels. Zo kies je de kleur sleutels die het beste past bij je winkelformule. Je betaalt eenmalig voor de klokken, kloksleutels en repeaters. Je betaalt jaarlijks alleen nog voor de licentie van de software.

Bij software klokken betaal je enkel voor licentie. Je hebt dus geen onderhoudskosten of mogelijke hardwareproblemen. Dit maakt softwarematig klokken zeer gebruiksvriendelijk met een zeer lage beheerslast voor je organisatie.

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

ALDI kiest voor R&R
ALDI

ALDI Nederland

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. ALDI Nederland behaalt goede resultaten door de inzet van R&R workforce management.

Albert Heijn Groen
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees meer
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH multifranchise)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips