Terug naar overzicht

Verlofregistratie, uitruil van diensten en medewerker self service

De beschikbaarheid van het juiste personeel is voor veel organisaties een uitdaging. Daarnaast willen medewerkers steeds meer zelf in de regie zijn.

Verlofregistratie, beschikbaarheid doorgeven en uitruil van diensten regel je laagdrempelig en eenvoudig via de R&R Job App, en de managementinterface binnen het WFM-systeem. Zo geef je medewerkers flexibiliteit en kunnen ze veel zaken zelf regelen en inzien. Verlof aanvragen, diensten ruilen en self-service. Allemaal beschikbaar in één centrale en overzichtelijke app.

Belangrijkste kenmerken

Ik wil een demo aanvragen

Vraag een demo aan

Medewerker self service

Betrokken en tevreden medewerkers maken het verschil in de winkelkwaliteit en prestatie. Medewerkers willen graag hun eigen input geven en controle hebben over belangrijke zaken. Denk aan het opgeven van de beschikbaarheid en het indienen van een verlofaanvraag. Via de R&R Job App kunnen medewerkers veel zaken direct zelf regelen. Zo hebben ze bijvoorbeeld toegang tot het actuele rooster, kunnen diensten worden aangeboden en overgenomen en zien ze de gerealiseerde uren en het verlofsaldo. In het geval van studenten kan ook het schoolrooster worden ingeladen.

R&R Job App

Verlofregistratie

Een verlofaanvraag verloopt via een standaardflow die in te richten is volgens de wensen en behoeften van de organisatie. Medewerkers dienen dus zelf via de app een verlofaanvraag in. Deze wordt ter controle via de management interface voorgelegd aan de verantwoordelijk manager of leidinggevende. Wanneer de aanvraag wordt goedgekeurd ontvangt de medewerker een melding en wordt er in het rooster automatisch rekening gehouden met de beschikbaarheid. Verlofregistratie was nog nooit zo compleet en makkelijk.

R&R verlof aanvragen

Communicatie met medewerkers

Heldere communicatie met medewerkers is van groot belang voor de medewerkerstevredenheid. In verband met de foutgevoeligheid is niet handig om dit via verschillende systemen of tools (zoals bijvoorbeeld Whatsapp groepen) te doen. Via R&R communiceer je gemakkelijk en direct tussen het management en personeel onderling. Denk aan bijvoorbeeld het doorgeven van roosterwijzigingen of andere belangrijke zaken. Zulke wijzigingen worden dan ook direct integraal doorgevoerd. Hierdoor werk- en communiceer je via één systeem, een ‘single point of truth’. Dit heeft een sterk positieve impact op de betrokkenheid van je personeel.

Ruilen van diensten

Medewerkers verlangen een bepaalde mate van flexibiliteit in het werk. Bij flexibele medewerkers, zoals veel jonge mensen of studenten, kan de beschikbaarheid per week sterk verschillen. Daarom kunnen via onze app diensten worden aangeboden om te ruilen of over te nemen. Het systeem houdt daarbij automatisch rekening met het vereiste niveau en het kostenprofiel, bijvoorbeeld op basis van leeftijd. De dienst wordt op deze manier enkel aangeboden aan medewerkers die daarbij aansluiten, zodat de loonkosten niet worden overschreden en de gewenste kwaliteit in de winkel op het juiste niveau houdt.

R&R diensten aanbieden en ruilen

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

ALDI kiest voor R&R
ALDI

ALDI Nederland

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. ALDI Nederland behaalt goede resultaten door de inzet van R&R workforce management.

Albert Heijn Groen
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees meer
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH multifranchise)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Ik wil een demo aanvragen

Vraag een demo aan