Cases - onze klanten aan het woord

Wij geloven dat transparantie, grip en duidelijkheid in het planningsproces aan de basis staan van goede resultaten en werkplezier. Dankzij onze ervaring in de retail- en food markt weten we hoe we resultaat realiseren voor onze klanten en hun medewerkers. We staan nooit stil en zijn altijd in ontwikkeling. Dit wordt bevestigd door een groep loyale en enthousiaste klanten die dagelijks van onze diensten gebruik maken en met wie we al jarenlang een strategische partnerrelatie hebben. In onze cases lees je over de ervaringen van onze klanten en de samenwerking met R&R.

ALDI filiaal - R&R worforce management
ALDI

ALDI

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. Hoe ALDI in Nederland goede resultaten behaalt door de inzet van R&R workforce management.

Lees over deze samenwerking
Albert Heijn Groen - vestiging in Almkerk
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees over deze samenwerking
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees over deze samenwerking
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees over deze samenwerking
Case Jumbo Hilversum
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden. R&R helpt om deze belofte aan de...

Lees over deze samenwerking
Edeka logo

Edeka Effing

De productiviteit van medewerkers was de grootste uitdaging voor Edeka Effing. Daarnaast stonden communicatie met medewerkers en het voldoen aan wet- en regelgeving centraal.

Lees over deze samenwerking
PLUS logo

PLUS Waalwijk

Zorgen dat de juiste werkplanning wordt ingezet om een optimale klantenservice te bieden is een belangrijke uitdaging van PLUS Waalwijk.

Lees over deze samenwerking

Deze organisaties gingen je voor - een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Ik wil een demo aanvragen

Vraag een demo aan