Terug naar alle artikelen

Werken bij R&R? Lees over de ervaringen en ontwikkeling van Mart

Mart Meijnen heeft als consultant een belangrijke rol binnen R&R. Zo is hij als projectmanager betrokken bij verschillende grote klanten, kent hij de workforce management software en de processen van A tot Z en is hij een belangrijke schakel tussen de organisatie, techniek en de klant. In een gesprek vertelt Mart over zijn rol en over de stappen die hij binnen de organisatie heeft gemaakt.

Van stagiair tot consultant

Mart is bij R&R begonnen als afstudeerstagiair en heeft een sterke en snelle ontwikkeling doorgemaakt. Tijdens zijn studie bedrijfskunde werkte hij als teamleider bij een supermarkt en had in die hoedanigheid al aardig wat kennis van- en ervaring met R&R en de processen in en rond de winkel. Na een succesvolle stage en afronding van zijn studie kreeg Mart het aanbod om bij R&R te komen werken als customer success manager.

In deze rol ging hij aan de slag met de eerste implementatie van een nieuwe klant. Ondanks enkele tegenslagen, was het een zeer leerzaam traject. Daarna is Mart sterk betrokken geraakt bij de grote klanten van R&R. De hoge mate van klantgerichtheid en de achtergrond in retail hielpen daarbij heel erg.

Omdat er steeds grotere projecten kwamen waarbij Mart betrokken was of verantwoordelijk voor was, nam zijn impact in de organisatie snel toe. ‘Ik heb daarbij veel credits gescoord omdat we snel dingen voor elkaar kregen. Als je je beloftes ook waarmaakt, levert dat veel vertrouwen op.’

Door deze snelle ontwikkelingen, inhoudelijke kennis en goede prestaties heeft Mart de groei en stap naar consultant snel kunnen doormaken.

‘Binnen R&R heerst een kenniscultuur. Daarbij is het prima om fouten te maken, als je er maar van leert. Dat past erg goed bij mij.’ 

De toekomst van R&R en de rol van Mart als consultant

Als we Mart vragen naar de toekomst van R&R benoemt hij een aantal zaken. ‘We moeten nog professioneler worden als organisatie. Dat zit ook in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast is de communicatie een belangrijk aandachtspunt’. Mart zou ook graag een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van het projectmanagement als geheel.

‘R&R heeft zich als organisatie op meerdere vlakken sterk ontwikkeld, maar er liggen ook altijd mogelijkheden tot verdere verbetering. We moeten steeds kritisch blijven op onze processen en systemen. Daar wil ik me graag voor inzetten.’

Word jij onze nieuwe collega?

We investeren sterk in het ontwikkelen en onderhouden van kennis en vaardigheden. Dit is voor ons van groot belang om te blijven innoveren. Dit biedt voor onze medewerkers ook kansen om door te groeien binnen je functie of richting een andere mooie functie binnen de organisatie.

De sterke ontwikkeling van Mart laat dit in de praktijk zien. Bij R&R zijn we altijd op zoek naar goede, nieuwe collega’s. Ben jij, net als Mart, een gedreven consultant? Of zie je jezelf ontwikkelen tot consultant? Dan ben je wellicht onze nieuwe collega. Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen R&R? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of solliciteer direct via onze werken bij R&R pagina.

Wist je dat ook een open sollicitatie kan indienen? Daarnaast staan we ook altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan graag met je in gesprek om je te leren kennen en de opties te bespreken. 

Deel dit artikel