Terug naar alle artikelen

R&R product update 21 april 2022

Branches - R&R

Twee keer per maand publiceren we een update over interessante ontwikkelingen en verbeteringen van ons WFM-systeem R&R. In deze editie aandacht voor onder andere beheer van beschikbaarheden, R&R Insights, de vernieuwde R&R Job App, de veiligheid van onze systemen en bug fixes en quality-of-life verbeteringen. 

Bug fixes en quality-of-life verbeteringen

Ook in de afgelopen weken zijn onze teams weer druk bezig geweest om bugs te fixen en (kleine) ‘quality-of-life’ verbeteringen door te voeren. Deze wijzigingen hebben allemaal tot doel om de dagelijkse interactie met R&R nog soepeler te maken. We hebben onder andere de volgende wijzigingen doorgevoerd:

R&R Insights is vanaf nu live!

R&R Insights is onze optionele aanvulling op R&R. R&R Insights geeft strategisch en datagedreven inzicht in je workforce management- en winkelprestaties. Om onder andere meer ondersteuning te bieden voor het managen van het planningsproces over meerdere winkels.

In Insights is het bijvoorbeeld mogelijk om de performance van winkels met elkaar te vergelijken en in één oogopslag de performance van je gehele organisatie te bekijken.

Op dit moment werken we hard om R&R Insights verder uit te breiden in functionaliteit. De updates met betrekking tot R&R Insights worden daarom vanaf nu ook in deze nieuwsbrief meegenomen.

Let op: R&R Insights is een additionele module bovenop R&R. Dit is dus alleen beschikbaar als je deze module afneemt. Benieuwd naar de voordelen die R&R Insights voor jouw organisatie heeft? Lees meer op de productpagina van R&R Insights.

Nieuwe look and feel R&R Job App

Onlangs hebben we als organisatie een nieuwe huisstijl gelanceerd. Dit voeren we ook stapsgewijs door in onze software. Dit betekent dat onder andere de R&R Job App in een nieuw jasje is gestoken. Hiermee krijgt onze app een frissere en modernere uitstraling.

Daarnaast hebben we verschillende verbeterpunten in de Job App aangepakt, zoals verbetering van de bediening van tijdsregistratie (klokken in de app) en verbeterde vertalingen voor de Duitse markt.

Zie onderstaand een impressie van de vernieuwde R&R Job App. 

Impressie vernieuwde R&R Job App

Overzicht en beheer van beschikbaarheden is live

In de vorige nieuwsbrief kondigden we het al aan, nu is het live: de nieuwe feature overzicht en beheer van beschikbaarheden. De komende tijd verzamelen we de feedback van onze gebruikers en bekijken we welke onderdelen nog verder verbeterd moeten worden. Deze verbeteringen worden op een later moment meegenomen in onze roadmap.

Nog niet vastgestelde prognose in R&R Insights

R&R Insights geeft vanaf vrijdag 22 april een melding bij organisaties waarvan de prognose nog niet is vastgesteld bij het bekijken van de huidige en toekomstige weken. Hierdoor wordt direct duidelijk hoe de voortgang van de gehele organisatie ervoor staat.

Zie onderstaand een impressie van de melding in R&R Insights.


Impressie nog niet vastgestelde prognose in R&R Insights

Security audit en veiligheidsmaatregelen

We laten regelmatig door een externe partij de veiligheid van onze systemen testen middels onder andere penetratietesten. Hierbij wordt kritisch gekeken naar de mogelijke kwetsbaarheden in de systemen.

Op basis van nieuwe inzichten scherpen we continu de veiligheid van onze systemen aan om ons zo goed mogelijk te wapenen tegen bijvoorbeeld hackers of andere kwaadwillenden. Onlangs hebben we weer een nieuwe security audit uitgevoerd. Op basis van de resultaten nemen we passende maatregelen.

Schrijf je in voor onze product nieuwsbrief

Wil je als eerste onze product updates ontvangen? Schrijf je via onderstaand formulier in en we plaatsen je op de mailinglijst.

Schrijf je hier in voor onze product nieuwsbrief

Over de auteur Quinten van der Sluijs
Deel dit artikel