Terug naar alle artikelen

R&R lanceert nieuwe website en nieuwe branding

R&R

R&R heeft een nieuwe uitstraling en een nieuwe website: fris, modern en persoonlijk. Onze merkidentiteit laat zien waar we voor staan. Wij maken mensgericht plannen mogelijk, delen onze kennis en ideeën en stimuleren innovatie en creativiteit. Zo kunnen we onze klanten nóg beter helpen om slimme keuzes te maken voor meer efficiëntie, productiviteit en werkplezier.

Vernieuwde identiteit en uitstraling

De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe corporate branding voor onze organisatie. Met een krachtig logo, frisse fotografie en strakke kleuren kiezen wij voor een moderne, authentieke en persoonlijke uitstraling van ons merk. Dat zie je overal in terug: op onze nieuwe website, in onze templates en in al onze andere uitingen. Zo herken je ons nog beter. Dat voelt vertrouwd.

Online visitekaartje

Bij R&R helpen we organisaties om slimmer te plannen. Onze kennis en ervaringen delen we graag. Om je te helpen, vind je op onze nieuwe website nog sneller wat je zoekt. Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van workforce management, laat je inspireren door de ervaringen van onze klanten en ontdek wat wij te bieden hebben.

Een nieuwe stap voor R&R

Met de software van R&R plan je jouw mensen op de juiste plek, op het juiste moment en tegen de juiste kosten. In onze nieuwe branding komen het karakter, de ambitie en de kracht van onze organisatie sterk naar voren. Wij richten ons op intuïtieve producten en diensten voor onze klanten. Onze nieuwe branding past daar perfect bij.

Wat vind jij van onze nieuwe site en branding?

Wij hebben keihard gewerkt aan onze nieuwe identiteit en website en zijn trots op het resultaat. Ben jij net zo enthousiast als wij? Heb je nog tips of kom je een foutje tegen? Laat het ons weten via marketing@rr-wfm.com. We horen graag van je!

Deel dit artikel