Terug naar alle artikelen

Snel aan de slag dankzij onze standaardoplossing

Onze planningstool bewijst zich dagelijks in de praktijk bij meer dan 1600 winkels en is snel te implementeren. Lees meer over onze standaardoplossing.

Snel aan de slag dankzij onze standaardoplossing

Als retailorganisatie is het een uitdaging om een goede en overzichtelijke personeelsplanning te maken. Vooral voor supermarkten kan dit op details aan komen. Je planning wil je namelijk zo effectief en efficiënt mogelijk inrichten zodat, bijvoorbeeld, leveringen zo goed mogelijk verwerkt worden en klanten op het juiste moment geholpen worden. In ons eerdere blog vertelden we je al hoe je grip krijgt op je personeelsplanning dankzij onze planningstool. In dit blog vertellen we je meer over onze beschikbare standaardoplossing

De workforcemanagementtool bewijst zich in de praktijk

Onze standaard, integrale workforcemanagement oplossing bewijst zich dagelijks in de praktijk bij meer dan 1500 winkels met meer dan 150.000 medewerkers. Deze organisaties maken al jaren succesvol gebruik van onze planningstool. Door deze jaren aan praktijkervaring en de hoge gebruikersadoptie van het systeem is onze workforcemanagementtool een bewezen oplossing. Onze planningstool is daardoor relatief snel en eenvoudig te implementeren binnen jouw organisatie.

Koppelingen met de huidige systemen

Natuurlijk, binnen je organisatie werk je met verschillende systemen. Vanzelfsprekend wil je ervoor zorgen dat deze systemen zoveel mogelijk met elkaar communiceren en samenwerken zodat je geen dubbele administratie hebt en fouten in het proces worden voorkomen door automatisering. We werken met een aantal standaardkoppelingen met de meest gangbare HR-, payroll- en salarisadministratiesystemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om koppelingen op maat te maken. We maken koppelingen met onze planningstool zodat alles gecentraliseerd wordt en vanuit één plek overzichtelijk aangestuurd en ingezien kan worden. Dit is zowel voor de medewerkers als voor de gehele organisatie een praktische oplossing. Met name voor full service organisaties met veel personeel kan dit een ideale oplossing zijn om overzichtelijk om te gaan met de personeelsplanning.

Snelle implementatie en begeleiding

Ondanks dat we een standaardoplossing leveren, is het geen ‘plug and play’ systeem. De workforcemanagementtool zal geïmplementeerd moeten worden binnen je organisatie om alles soepel te laten werken:

Case: Scheepers Retail Groep

Wanneer je personeelsplanning effectiever vormgegeven wordt zul je merken dat er al snel grote voordelen te behalen zijn met een goede planningstool. Met die insteek zijn we ook aan de slag gegaan voor Scheepers Retail Groep. Wil je meer lezen over ons werk en uitstekende behaalde resultaten voor Scheepers Retail Groep?

Download hier de case van Scheepers Retail Groep

Download case
Stef van Dijk
Over de auteur Stef van Dijk

Stef van Dijk heeft ruime ervaring in supermarkten en kent de food retail branche van binnen en buiten. Stef schrijft blogs over alle relevante zaken rondom workforce management en food retail.

Deel dit artikel