Terug naar overzicht

WFM voor food organisaties

Met R&R beheers je het integrale planningsproces in jouw food (service) organisatie. Een goede personeelsbezetting is essentieel om een goede klantervaring te kunnen bieden en een hoge productiviteit te bereiken.

In R&R maak je niet alleen de planning. Maar heb je ook inzicht in gewerkte uren, roosters en kun je verschillende vergelijkingen maken op basis van inzichten die het systeem genereert.

WFM voor food organisaties

Met de foodsector bedoelen we de aanbieders van ‘out of home consumptie van eten en drinken’. De Nederlandse markt voor food (service) is groot en groeit sterk. Jaarlijks is de sector goed voor ruim 20 miljard omzet. De opkomst van gemaksconcepten, zoals bezorgen en afhalen van verse maaltijden, versterkt de branche. Maar er zijn ook veel uitdagingen.

Niet voor alle food aanbieders zijn nieuwe trends en technologieën een positieve ontwikkeling. Ook Covid-19 heeft natuurlijk veel impact (gehad. Veel aanbieders moesten hun locaties tijdelijk gedeeltelijk (of volledig) sluiten. Verder zijn er nog uitdagingen op het gebied van het aantrekken en behouden van personeel, door onder andere het grote aanbod functies. Ook supermarkten zetten meer en meer in op food service concepten. Dit leidt tot veel keuze voor consumenten, maar ook tot hevige concurrentie. Deze ontwikkelingen geven een beeld van een dynamische sector, die voor belangrijke uitdagingen staat.

Dit heeft veel strategische impact op de organisatie en het proces. Het is ook belangrijk om de juiste tools voorhanden te hebben. R&R helpt bij onder andere het plannen van medewerkers, het sturen op loonkosten en productiviteit. Zodat je de juiste mensen op de juiste plek, op het juiste moment en tegen de juiste kosten kan inzetten.

R&R workforce management

Enkele feiten en cijfers

Wat R&R food (service) organisaties biedt

Ik wil een demo aanvragen

Vraag een demo aan

Beheers het integrale planningsproces in jouw food (service) organisatie

Inzicht in gewerkte uren, roosters en het maken van vergelijkingen op basis van inzichten die het systeem genereert zijn van groot belang. Daarnaast helpt dit ook bij een correcte uitbetaling. Ook kunnen we je verder ontzorgen door onze software te koppelen met diverse verloningspakketten en HRM-systemen. Kortom, het plannen van medewerkers, beheersen van loonkosten en sturen op productiviteit wordt eenvoudig en overzichtelijk doordat je inzicht in je bedrijfsproces houdt.

Door onze kennis van workforce management en de processen binnen de food (service) sector weten we wat er belangrijk is om succesvol te zijn. We willen graag een strategisch WFM-partner voor onze klanten zijn, die hen zo goed mogelijk helpt bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Wij zien onze klantrelaties als samenwerkingen waarin we elkaar versterken. Dit komt tot uiting tot ons bestand van succesvolle, loyale en enthousiaste klanten.

In onze visie moet een goed WFM-systeem en proces naadloos passen bij de bedrijfsdoelstellingen van je food (service) organisatie. Het is namelijk niet alleen planningsoftware, maar een integraal proces om tot betere keuzes en resultaten te komen.

Een goed WFM-systeem en partnerschap sluit volledig aan op de strategie en doelstellingen, stelt de organisatie in staat om de strategie op de juiste manier uit voeren, te evalueren en eventueel bij te sturen.

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Wat zeggen onze klanten?

“De workforce management tool van R&R biedt ons belangrijke informatie om betere keuzes te maken voor de klantbeleving, de medewerkerstevredenheid en het rendement van het bedrijf.”

Peter Peels Director Retail
Branches - R&R

“Op dit moment maken 335 afdelingsmanagers dagelijks zelf proactief de beste keuzes omdat je hen de juiste tools, inzichten en handvatten hebt geboden. Dit geeft rust en kracht aan de mensen en versterkt de hele organisatie.”

Henk van Ingen WFM expert

Spreek met onze food specialist Quinten

Contact
Quinten Sales