Terug naar overzicht

Strategische personeelsplanning

Met strategisch plannen zorg je ervoor dat het volledige planningsproces zo goed mogelijk aansluit de op de strategie van de organisatie.

Het planningsproces heeft een strategische impact op de organisatie. Een goede planning en bezetting is namelijk van groot belang voor de correcte uitvoering van de processen, medewerkers- en klanttevredenheid. Daarnaast wil je in het strategische personeelsplanningsproces zo goed mogelijk sturen op de organisatiedoelstellingen, terwijl je ook de personeelskosten zo laag mogelijk wil houden. Met strategisch plannen zorg je ervoor dat het volledige planningsproces zo goed mogelijk aansluit de op de strategie van de organisatie.

Belangrijkste kenmerken

Ik wil een demo aanvragen

Demo aanvragen

R&R: software voor volledige strategische personeelsplanning

Met R&R workforce management beheers je het volledige proces voor strategische personeelsplanning. Het is een integrale tool waarmee je overzicht en grip krijgt om te sturen op wat belangrijk is voor jouw organisatie en de medewerkers.

Voordelen strategische personeelsplanning

Dit leidt onder andere tot het maken van betere beslissingen door de juiste inzichten. Een productievere organisatie omdat de bezetting en capaciteit optimaal is. Tevreden medewerkers die graag samenwerken en klanten helpen voor het beste resultaat. En dus tevreden klanten die een hoog serviceniveau ervaren. Je hebt grip op loonkosten en de prestatie(s) van de winkel(s). Je werkt altijd volgens wet- en regelgeving. Je bent altijd goed voorbereid en kunt snel schakelen als de situatie daarom vraagt. Kortom, er zitten een hoop voordelen aan onze strategische personeelsplanning software.

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

ALDI kiest voor R&R
ALDI

ALDI Nederland

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. ALDI Nederland behaalt goede resultaten door de inzet van R&R workforce management.

Albert Heijn Groen
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees meer
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH multifranchise)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips