Terug naar overzicht

Edeka Effing

De productiviteit van medewerkers was de grootste uitdaging voor Edeka Effing. Daarnaast stonden communicatie met medewerkers en het voldoen aan wet- en regelgeving centraal.

Case

De R&R WFM software en de R&R Job App inzetten om de productiviteit te verhogen en de communicatie met medewerkers te verbeteren. Een ander belangrijk aspect is het voldoen aan wet- en regelgeving.

R&R helpt bij het verbeteren van processen

Thomas Effing is franchiser van Edeka. Hij werd als pilotwinkel uitgekozen door Edeka Rhein-Ruhr om met R&R te werken. Hierbij stond het verhogen van de productiviteit centraal en het transparant maken van de processen. Dit kon met R&R eenvoudig door inzicht te krijgen in de processen en roosters.

Productiviteit verhogen met 15 tot 20%

Door het inzetten van R&R werden de processen transparant gemaakt. Dit zorgde voor een efficiëntere, productievere personeelsplanning. Dit heeft de productiviteit in de supermarkt verhoogd met 15% tot 20% per medewerker. Daarnaast wordt er in R&R automatisch een controle uitgevoerd op de wettelijke voorschriften en gegevens hierover verzameld.

Met de R&R Job App eenvoudig informatie delen

Niet alleen werd de software van R&R gebruikt, maar ook de R&R job app. Met deze app kan eenvoudig informatie gedeeld worden met medewerkers over bijvoorbeeld hun actuele roosters, gewerkte uren en meer.

Gebruikte producten

Personeelsplanning

De juiste medewerker, op de juiste tijd, op de juiste plaats, tegen de juiste kosten en op de juiste werkzaamheden.

Meer informatie

R&R Job App voor medewerkers

Optimale communicatie en eenvoudig je medewerkers betrekken bij het planningsproces via één app.

Meer informatie

Urenregistratie

Eenvoudig inzicht in de gewerkte uren per medewerker op afdelingsniveau.

Meer informatie

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

ALDI kiest voor R&R
ALDI

ALDI Nederland

Slim plannen, hogere betrokkenheid en meer stuurinformatie. ALDI Nederland behaalt goede resultaten door de inzet van R&R workforce management.

Albert Heijn Groen
AH-logo

Albert Heijn Groen (multifranchise)

Meer inzicht in de processen, verbetering van de winkels en betere resultaten door de inzet van R&R.

Lees meer
AH-logo

Scheepers Retail Groep (AH multifranchise)

Een grote besparing op de loonkosten, meer grip op de operationele processen en een sterke verbetering van de productiviteit.

Lees meer
Edeka logo

Edeka Sullau

De uitdaging voor Edeka Sullau was om het proces van personeelsplanning onder de loep te nemen en deze aan te scherpen voor deze vestiging, maar ook voor vier andere vestigingen.

Lees meer
Jumbo logo

Jumbo Hilversum

Iedere dag wil Jumbo Hilversum zijn belofte richting de consument waarmaken. De uitdaging is om te bewijzen dat zij de ultieme service bieden.

Lees meer

Deze organisaties gingen je voor – een greep uit onze klanten

AH-logo
Jumbo logo
ALDI
PLUS logo
Edeka logo

Alles wat je moet weten over WFM

Lees hier onze WFM tips